Nadal og Alcaraz med på Spaniens hold til Davis Cup-finalen

Spaniens Rafael Nadal og Carlos Alcaraz blev udnævnt til Davis Cup-finalens holdlisterAntoine Couvercelle / KMSP / KMSP via AFP
Spanien udtog mandag den 22-dobbelte grand slam-vinder Rafael Nadal og Carlos Alcaraz til et femmands Davis Cup-hold, mens den italienske verdensetter Jannik Sinner også er med blandt de sidste otte i Malaga.

Rafael Nadal, 38, har trukket sig fra US Open og Laver Cup i de seneste måneder og har kun deltaget i én af de seneste syv grand slams på grund af skader og konditionsproblemer.

French Open- og Wimbledon-vinderen Carlos Alcaraz bliver Spaniens nøglefigur, når de skal forsøge at vinde turneringen, der kaldes VM i tennis, for første gang siden 2019, og som starter med et opgør mod Holland.

Alcaraz inspirerede Team Europe til Laver Cup-sejr over Team World i den forgangne weekend i Berlin.

US Open- og Australian Open-mesteren Jannik Sinner er en del af Italiens trup til finalen, som starter 19. november.

Den 23-årige var afgørende, da Italien triumferede sidste år og slog den serbiske superstjerne Novak Djokovic to gange på én dag, først i single og derefter i double, i semifinalen.

Italien, som møder Argentina i deres kvartfinale, slog Australien i finalen i 2023 og vandt turneringen for første gang siden 1976.