Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Djokovic efter natteroderi: Kunne være håndteret anderledes

Djokovic vandt en marathonaffære i nat.
Djokovic vandt en marathonaffære i nat.AFP
Novak Djokovic var natten til søndag part i en kamp, der vil skrive sig ind i French Opens historiebøger.

Verdensetterens opgør mod italieneren Lorenzo Musetti i tredje runde var først overstået klokken 03.07 om morgenen. Det er det hidtil seneste sluttidspunkt på en kamp i den franske grand slam-turnering.

På grund af flere regnvejrsafbrydelser havde arrangørerne klemt en ekstra kamp ind på de overdækkede baner.

Det forsinkede programmet, og klokken var 22.45, da Djokovic og Musetti omsider kunne sætte gang i den første duel i det, der endte i en opslidende kamp i fem sæt, som Djokovic vandt med 7-5, 6-7, 2-6, 6-3 og 6-0.

"Jeg vil ikke gå ind i den debat. Jeg mener, at visse ting kunne have været håndteret anderledes," siger serberen ifølge AFP.

"Der er en vis skønhed i at vinde en kamp klokken tre om morgenen, hvis det var den sidste kamp i turnering, men det var det jo ikke," lyder det fra Djokovic efter natteforestillingen.

De to spillere stod på banen i 4 timer og 29 minutter, og de alt andet end optimale forhold sled hårdt på 37-årige Djokovic

"Fysisk gik jeg helt til grænsen. Når man spiller dueller på mere end 20 slag klokken to om morgenen...hvem spiller klokken to om morgenen," spørger Djokovic.

"Vi spiller ikke mange kampe i vores liv på det tidspunkt. Forholdene var meget tunge, det var meget koldt," siger han.

Mens det sene sluttidspunkt er klar French Open-rekord, er det ikke det seneste, en kamp er sluttet i grand slam-sammenhæng.

Rekorden stammer ifølge AFP fra Australian Open i 2008, hvor Lleyton Hewitt og Marcos Baghdatis først var færdig med deres indbyrdes kamp klokken 04.34 lokaltid.