Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Alexander Zverev vinder sæsonens 43. sejr og vil fortsætte god stime til OL

Zverev fejrer
Zverev fejrerProfimedia
Alexander Zverev (27) vandt fredag sin 43. sejr i sæsonen med en sejr i lige sæt over Zhang Zhizhen (27) fra Kina og kom dermed tættere på back-to-back-titler ved turneringen i sin hjemby Hamborg.

Verdensranglistens nummer fire Alexander Zverev skulle kun bruge 66 minutter på at sikre sig en sejr på 6-4, 6-3 og nå semifinalen for fjerde gang ved grusbaneturneringen.

Hans 43. sejr i 2024 bragte ham forbi Jannik Sinner, der er nummer et i verden.

"Jeg er meget tilfreds med tennisniveauet i dag," sagde Zverev, som ikke så ud til at mærke noget til den knæskade, han pådrog sig i fjerde runde i Wimbledon.

"Jeg er glad for at være i semifinalen, men jeg vil ikke stoppe her, jeg vil fortsætte og forhåbentlig forsvare min titel her i Hamborg."

Zverev, der blev nummer to i French Open, spiller sin sidste turnering, før han tager tilbage til Roland Garros for at forsvare sin olympiske titel.

Den flotte OL-triumf kom ved de forsinkede lege i Tokyo i 2021, et år, hvor han fik hele 59 sejre og seks titler.

"2021 var mærkeligt, fordi jeg startede sæsonen OK, jeg spillede godt, men så tabte jeg næsten ikke en kamp i anden halvdel af sæsonen," tilføjede han.

"Så jeg håber, at hvis det går sådan i år, især med OL og med US Open, vil jeg være den lykkeligste person på planeten."

Lørdag møder Zverev spanske Pedro Martinez, som slog den fjerdeseedede argentiner Francisco Cerundolo ud med 1-6, 6-1, 6-4.