Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Nadal forsvarer Sinner i dopingsag: "Det, der skete, var ikke en kriminel handling"

Nadal talte om Jannik Sinner og sin egen fremtid i talkshowet "El Hormiguero".
Nadal talte om Jannik Sinner og sin egen fremtid i talkshowet "El Hormiguero".El Hormiguero
Tennisikonet Rafael Nadal har gjort det klart, at han ikke tror på, at Jannik Sinner med vilje ville have taget et præstationsfremmende stof i forbindelse med doping-sagaen omkring verdensetteren.

Nadal udtrykte sin tillid til italieneren på spansk TV, hvor han sagde:"Hvis han ikke blev straffet, var det, fordi de, der skulle bedømme denne sag, klart så, at det, der var, ikke var en kriminel handling", sagde Nadal i det spanske talkshow "El Hormiguero".

Spanieren påpegede også, at han kendte Sinner, "og jeg tror ikke, at han ønskede at dope sig. Når alt kommer til alt, er retfærdighed retfærdighed, og jeg synes ikke, at vi kun skal acceptere retfærdighed, hvis resultatet er det, som vi finder passende."

Nadals fremtid er usikker - næste destination: Berlin!

Dette var Nadals første offentlige ord siden de Olympiske Lege. Han mindede også alle om, at hans beslutning om sin egen fremtid endnu ikke var truffet:"I øjeblikket er de mål, jeg havde sat mig for 2024, overstået - og jeg tager mig god tid med alt andet. Jeg træner hver dag, men jeg nyder også andre ting i livet," sagde den 38-årige.

Nadal deltager næste gang i Laver Cup, som afholdes i Berlin fra den 20. til den 22. september.