Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Tennis-stjerne joker med mulig striptease hvis Europa vinder Laver Cup

Tennis-stjerne joker med mulig striptease hvis Europa vinder Laver Cup
Tennis-stjerne joker med mulig striptease hvis Europa vinder Laver CupProfimedia
Den bulgarske Grigor Dimitrov forventes af sine holdkammerater at lave et stripshow hvis Team Europe vinder Laver Cup, der spilles i denne uge.

Dimitrov kom med som reserve for Team Europe i sidste øjeblik efter Rafael Nadals afbud i sidste uge.

Dimitrov mødte Novak Djokovic i en opvisningskamp i Sofie i en forestilling, hvor Djokovic begyndte at lave en striptease, før Dimitrov fulgte hans spids, før han viftede med tilpassede denimjakker i luften og rystede hofterne til musikken.

Djokovic fortsatte sin dans, da han skiftede til en ny skjorte og begyndte at lave push-ups. Da hans show var slut, drillede Dimitrov publikum, mens han holdt bunden af ​​sin egen t-shirt og lod som om han løftede den op med Djokovics opmuntring.

Deres show bliver nu måske overført til Laver Cup, hvor Dimitrov møder Alejandro Tabilo på fredag. Under Team Europes pressekonference før turneringen, blev han spurgt, om man kan forvente endnu en "striptease".

"Jeg håbede, at du ikke ville nævne den," grinede han, "det vil jeg lade drengene bestemme, hvad end de vil have mig til at gøre. Nej, vi havde en fantastisk tid med Novak." Den tyske stjerne Alexander Zverev tilføjede dertil: "Vi vinder, Grigor bliver nøgen, bare for de kvindelige fans.

Og Dimitrov vil øjensynligt holde ord: "Nu er jeg på holdet med de her fyre, så jeg gætter på, hvad jeg lover Jeg er nødt til at levere. Så jeg må hellere passe på", sagde han afslutningvis."