Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Nadal og Alcaraz nedlægger hollandsk duo og når kvartfinalen ved OL

Nadal og Alcaraz marcherer videre i Paris
Nadal og Alcaraz marcherer videre i ParisReuters
Spaniens drømmepar Rafa Nadal (38) og Carlos Alcaraz (21) nåede kvartfinalen i OL's herredouble med en sejr på 6-4, 6-7, 6-2 over hollænderne Tallon Griekspoor (28) og Wesley Koolhof (35) på Roland Garros tirsdag.

En dag efter at den 14-dobbelte French Open-mester Nadal fik store klø af Novak Djokovic i single, kom veteranen flot tilbage med en imponerende indsats sammen med sin landsmand.

Den spanske duo, kaldet 'Nadalcraz', begejstrede et fyldt og højlydt publikum på en kvælende varm Court Suzanne Lenglen-arena, da de kombinerede deres formidable evner nok til at bevare deres drøm om guldmedaljer på ret kurs.

Carlos Alcaraz og Rafael Nadal fra Spanien fejrer efter at have vundet kampen
Carlos Alcaraz og Rafael Nadal fra Spanien fejrer efter at have vundet kampenReuters

Alcaraz slog en vinder med forhånden og fremtvang det afgørende servegennembrud i første sæt, mens Nadal brølede sin anerkendelse.

Koolhof, en tidligere verdensetter i double, og Griekspoor ydede hård modstand i andet sæt, før de dominerede en tiebreak i andet sæt og vandt det 7-2.

Men Nadalcaraz fik blod på tanden i det afgørende tredje sæt, hvor de pumpede med næverne og brølede efter en række fremragende vinderslag, der sendte sejren deres vejr.