Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Djokovic og Nadal kan potentielt ramle sammen i anden runde ved OL efter lodtrækning

Djokovic og Nadal kan krydse veje på gruset for sidste gang
Djokovic og Nadal kan krydse veje på gruset for sidste gangProfimedia
Grand Slam-rekordholderne Novak Djokovic (37) og Rafael Nadal (38) blev placeret på kollisionskurs i anden runde af OL i lodtrækningen til legene i Paris torsdag.

Nadal, der vandt guld i single ved OL i 2008, spiller sine sidste lege efter også at have vundet guld i double i Rio i 2016, mens Djokovic var bronzemedaljevinder i single i 2008.

Djokovic, som har vundet 24 majors og er topseedet i Paris, efter at verdensetteren Jannik Sinner har trukket sig, begynder sin kampagne mod australske Matthew Ebden.

Nadal, som har vundet 14 af sine 22 Grand Slams på Roland Garros' grus, møder ungarske Marton Fucsovics i sin åbningskamp.

French Open- og Wimbledon-mesteren Carlos Alcaraz, der er andenseedet, møder Hady Habib fra Libanon, der er rangeret som nummer 275.

Den dobbelte guldvinder i single, Andy Murray, som slutter sin karriere ved OL efter næsten to årtier på touren, spiller kun double.

Den 37-årige tidligere verdensetter gennemgik en operation for at fjerne en cyste på ryggen før Wimbledon, hvilket også satte ham ud af spillet i single på All England Club.

Ved OL vil han spille double med Dan Evans.

"Jeg har besluttet at trække mig fra singleturneringen for at koncentrere mig om doublen med Dan," sagde Murray i en udtalelse.

"Vores træning har været fantastisk, og vi spiller godt sammen. Jeg ser virkelig frem til at komme i gang og repræsentere Storbritannien endnu en gang."

Se hele mændenes lodtrækning her.

Tysklands Angelique Kerber, som torsdag meddelte, at hun trækker sig tilbage, når legene er slut, vil også deltage for sidste gang.

Den 36-årige kvinde, som har vundet tre Grand Slam-titler, vandt sølv i single ved OL i Rio i 2016.

I første runde møder Kerber den firedobbelte Grand Slam-mester Naomi Osaka fra Japan.

Kvindernes verdensetter Iga Swiatek, der vender tilbage til scenen for sin fjerde French Open-titel i sidste måned, begynder mod rumænske Irina-Camelia Begu.

US Open-mesteren Coco Gauff, som missede OL i Tokyo for tre år siden på grund af covid, møder australske Ajla Tomljanovic.

Se hele lodtrækningen for kvinder her.