Tårevædet Gauff føler sig snydt i OL-exit til kroaten Vekic

Tårevædet Gauff i 'snyde'-storm efter OL-exit
Tårevædet Gauff i 'snyde'-storm efter OL-exitProfimedia
Bølgerne gik højt mellem Coco Gauff og dommeren, da Coco Gauff følte sig snydt i vitalt point. Amerikaneren endte med at ryge ud.

En tårevædet Coco Gauff røg tirsdag ud af tennisturneringen ved de Olympiske Lege i et ophedet nederlag til den kroatiske stjene Donna Vekic.

Donna Vekic vandt 7-6 (9/7), 6-2 og nåede kvartfinalen, efter at verdens nummer to, Gauff, hævdede, at hun blev "snydt " i en lang diskussion med stoledommeren om en linjedom i det sjette parti i andet sæt.

Gauff, som allerede havde afgivet en 5-2-føring i første sæt, mistede fatningen på en breakbold, da en kendelse gik imod hende.

En bold fra Vekic blev kaldt ude, men Gauff slog derefter returen i nettet, mens dommeren korrigerede den oprindelige kendelse fra linjedommere, og insisterede på, at kendelsen ikke havde hindret amerikanerens slag.

Den 20-årige amerikaner græd, da hun talte sin sag, men pointet blev stadig tildelt Vekic.

Gauff og Vekic omfavner hinanden
Gauff og Vekic omfavner hinandenProfimedia

"Jeg er nødt til at forsvare mig selv hele tiden," sagde en følelsesladet Gauff midt under kampen.

"Jeg bliver snydt i det her spil. I er ikke fair over for mig."