Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Djokovic sikrer sig finalebillet mod Dimitrov i Paris efter gyser mod Rublev

Opdateret
Djokovic er klar til finalen i Paris
Djokovic er klar til finalen i Paris Profimedia
Finalen i tennisturneringen Paris Masters bliver et opgør mellem bulgarske Grigor Dimitrov og nummer et på verdensranglisten, Novak Djokovic.

Det står klart, efter at serbiske Djokovic lørdag slog Andrey Rublev med cifrene 5-7, 7-6, 7-5 i en tæt affære, der passerede tre timer.

Djokovic, der fredag havde ekspederet Holger Rune ud i kvartfinalen, fik kamp til stregen mod russiske Rublev, der spillede en flot kamp.

Tidligere lørdag sikrede Grigor Dimitrov sig den første finalebillet efter en sejr i tre sæt over Stefanos Tsitsipas, 6-3, 6-7, 7-6.

Tsitsipas og Dimitrov leverede et tæt opgør, men da tingene skulle afgøres, viste bulgareren sig skarpest i det afgørende tiebreak i tredje sæt.

I den anden semifinale var det Andrey Rublev, der fik den bedste start på opgøret. Russeren servede skarpt og holdt sine fejl på et minimum, hvilket sikrede ham et tæt første sæt.

Modsat Rublev lavede Djokovic uforholdsmæssigt mange uprovokerede fejl i begyndelsen af opgøret.

Andet sæt var ligeledes en tæt affære. De to spillere fulgtes pænt ad og holdt hver især deres egen serv.

Djokovic havde flere chancer for undervejs i sættet at bryde russeren, men verdensetteren udnyttede ikke sine muligheder, og derfor skulle sættet afgøres i tiebreak, hvor serberen var skarpest med flere flotte vindere.

I løbet af kampen blev Djokovic hele tiden bedre og fik luget ud i sine fejl, men Rublev holdt ligeledes et højt niveau og fulgte flot med.

Statistik fra kampen
Statistik fra kampenFlashscore

Det tætte spil fortsatte ind i tredje sæt.

Novak Djokovic var flere gange i det afgørende sæt tæt på at bryde Rublev, men russeren formåede med flere flotte slag og serveresser at holde spænding i opgøret.

Det formåede Rublev dog ikke til sidst, da en dobbeltfejl kostede dyrt på den første matchbold til Djokovic.

Finalen mellem Novak Djokovic og Grigor Dimitrov spilles søndag klokken 15.