Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Tennis-profil uden for Top-100 klager over dårlig løn: Kunne tjene mere på Mcdonalds

Karue Sell er utilfreds med de lønninger, der betales uden for Top-100 i tennis
Karue Sell er utilfreds med de lønninger, der betales uden for Top-100 i tennisProfimedia/ČTK / AP / Stephen Haas
Den brasilianske tennisspiller Karue Sell kritiserer de præmiepenge, der er til rådighed for lavere rangerede spillere på ATP-touren og opfordrer Novak Djokovics spillerforening til at kræve 'ændringer'.

Brasilianeren er brudt ind i verdens top 300 for første gang i sin karriere, men har kun tjent £18.000 ($25.000) i år.

Sell, som også tjener en indkomst ved at dokumentere sin karriere på YouTube, insisterer på, at tennis-sporten har udviklet sig markant væk fra den traditionelle top 100, og at spillere længere nede på ATP-ranglisten fortjener en bedre løn.

Den 30-årige er nu rangeret som nummer 299 i verden efter at han nåede semifinalen ved en Challenger-turnering i Las Vegas i sidste uge. Men han hævder, at han kunne tjene mere ved at arbejde hos McDonald's og ønsker, at den Djokovic-stiftede Professional Tennis Players' Association skal træde til.

"I dag brød jeg ind i Top 300 for første gang. Alligevel ville jeg tjene flere penge på at arbejde på McDonald's,” skriver han på X sammen med en grædende-grinende emoji.

"Jeg siger ikke, at spillere skal tjene millioner, men de bliver røvet over hele linjen. Ville elske at se nogle reelle ændringer. Uden en fagforening har spillerne intet at sige. Bare hold kæft og spil."

“Starter med det faktum, at spillere nu konkurrerer om færre point i Challenger-turneringerne, mens ATP turneringer har fået tildelt flere points. Det blev gjort uden varsel til spillerne."

"Jeg tror, ​​at spillere i Top 100 også er underbetalte. Nr. 50 på verdensranglisten burde f.eks tjene to til tre millioner dollars om året."

Sell ​​siger, at han ikke ville anbefale tennis som en karriere til håbefulde unge spillere. "Jeg elsker at spille og træne. Men som en karriere er det ikke en, jeg vil anbefale til mine børn. "

Sell fik endnu mere succes tirsdag, da han besejrede Tomas Farjat i Challenger turneringen i Antofagasta.