Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Jannik Sinner efter rekordpræmie i Riyadh: "Jeg spiller ikke for pengenes skyld"

SID
Jannik Sinner med trofæet.
Jannik Sinner med trofæet.AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia
41 millioner kroner. Den højeste præmiesum i tennishistorien. Og det for at vinde en showturnering. Jannik Sinner gjorde rent bord ved Six Kings Slam i Riyadh. Men verdensetteren fra Italien forklarede i et interview med Eurosport, at han ikke spillede for penge i Saudi-Arabien.

"Jeg spiller ikke for penge", sagde Sinner og tilføjede, at millionerne var en fin præmie, "men jeg rejste dertil, fordi der sandsynligvis var de seks bedste spillere i verden, der konkurrerede, og jeg kunne måle mig med dem."

Han havde heller aldrig været i Riyadh før. "Det var meget rart."

Og kampene ville også hjælpe ham til at blive en bedre spiller i fremtiden.

Stan Wawrinka så i hvert fald ikke ud til at være overbevist. Den schweiziske tennisprofil, som har vundet tre Grand Slam-titler og 255 millioner kroner i præmiepenge i sin karriere, reagerede på Sinner's forklaring med en smiley på X og græd af grin.

Det nylige møde mellem de seks "tenniskonger", herunder de tidligere stjerner Rafael Nadal og Novak Djokovic, i Riyadh vakte opsigt og blev kritiseret. På trods af klager over den alt for travle kalender tog Sinner, Nadal, Djokovic, Carlos Alcaraz, Holger Rune og Daniil Medvedev turen til ørkenen - midt i slutspurten af en lang sæson.

Sinner vandt i sidste ende og indkasserede pengene, men de fem andre spillere blev også rigt belønnet med et rygte om 10 millioner kroner i startpenge. For Sinner er det ikke andet end en dejlig "bonus". Selvfølgelig er penge vigtige, siger han, "men ikke så meget. Jeg har et godt liv selv uden penge."

"Sundhed og familie er alligevel vigtigere."