Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Tennis-stjerne afslørede hemmelighed ved fejltagelse: Måtte undskylde til arrangører

Tennis-stjerne afslørede hemmelighed ved fejltagelse: Måtte undskylde til arrangører
Tennis-stjerne afslørede hemmelighed ved fejltagelse: Måtte undskylde til arrangørerHu Jingwen / Xinhua News / Profimedia
Den amerikanske tennis-stjerne Coco Gauff måtte undskylde til WTA efter hun ved en fejltagelse kom til at afsløre sin deltagelse i sæsonfinalen før det officielt er blevet annonceret.

Amerikaneren tabte til Aryna Sabalenka i semifinalen i WTA-turneringen i Wuhan, men hendes kvalifikation til semifinalerne gjorde, at hun garanterede sin plads mellem de otte spillere, der skal kæmpe om £11,7 millioner ($15,3 millioner) ved sæsonfinalen i Riyadh i november.

Selv om de otte spillere ikke er blevet officielt bekræftet endnu, afslørede Gauff ved et uheld på sin pressekonference, at hun havde kvalificeret sig i et svar på et spørgsmål om, om hun ville kvalificere sig.

"Jeg så, at jeg kvalificerede mig på ranglisten. Ups, de (WTA) sagde, at de ikke har annonceret det endnu!", sagde Gauff til journalister.

Den tidligere Grand Slam-vinder blev tvunget til at undskylde for sine mindre fejltagelse efter at have lækket oplysningerne ved et uheld.

Hun brød derefter ud i latter, før hun forklarede, at der er et uofficielt rangeringswebsted, som beregner live-pointene, før WTA udgiver deres ranglister.

"Hvis man slår det op på nettet, er der et flueben ved mit navn, men de fortalte mig, at jeg ikke måtte sige noget."