Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Den forsvarende mester Pegula slår Shnaider og slutter sig til Anisimova i Toronto-finalen

Pegula i aktion i Toronto
Pegula i aktion i TorontoAFP
Den forsvarende mester Jessica Pegula (30) gik søndag videre til WTA Toronto Masters-finalen ved at besejre Diana Shnaider (20) med 6-4, 6-3, hvilket giver hende en chance for at blive den første back-to-back-vinder af turneringen siden 2000.

Den sjetterangerede Pegula eliminerede den 24. rangerede russer på 83 minutter for at booke en ren amerikansk finale mandag mod Amanda Anisimova, som slog den ottendeseedede amerikanske Emma Navarro ud med 6-3, 2-6, 6-2.

Pegula, som forsøger at blive den første canadier siden Martina Hingis i 1999-2000, har vundet 2-0 over Anisimova, senest i april i Charleston.

"Hun er nok en af de største og reneste boldslugere, jeg nogensinde har spillet mod, så når hun er på, kan det blive rigtig svært," sagde Pegula om Anisimova.

"I morgen bliver det helt sikkert en hård opgave, og jeg bliver nødt til at gøre mit bedste for at få hende til at spille en masse ekstra bolde og forsøge at være aggressiv, når jeg kan, for når hun er i gang, kan hun slå en masse vindere og nogle gange tage ketsjeren ud af hånden på dig, så jeg bliver nødt til at være smart i morgen."

Shnaider, en 20-årig venstrehåndet, havde en breakbold i det ottende parti, men sendte en forhånd i nettet, og Pegula holdt til en 5-3-føring.

Hun brød derefter på kampens længste rally, 21 skud, da Shnaider sendte en baghånd i nettet for at afslutte sagen.

Pegula er i sin 13. WTA-finale i karrieren, hvor hun søger sin sjette titel og sin anden i år efter Berlin i juni.

Shnaider, som slog den topseedede amerikaner og regerende US Open-mester Coco Gauff ud, kom fra en sølvmedaljeindsats i double ved OL i Paris.