Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Tennis Tracker: Fritz og Gauff i aktion i tredje runde, regn udsætter Rune-Zverev

Opdateret
Taylor Fritz kommer tidligt i aktion i Montreal, men mangler stadig at spille sin kamp i anden runde
Taylor Fritz kommer tidligt i aktion i Montreal, men mangler stadig at spille sin kamp i anden rundeProfimedia / Flashscore
Torsdag røg mange af mændenes topseedede spillere ud af Canadian Open, hvilket åbnede turneringen på vid gab. I dag går tredje runde i gang med spillere, der skal forsøge at sikre sig kvartfinalepladser i både Toronto og Montreal.

Kl. 22.18 - På grund af regn i Montreal må Holger Rune vente til lørdag med at møde Alexander Zverev. Den danske tennisstjerne Holger Rune skulle natten til lørdag dansk tid have spillet ottendedelsfinale i Masters 1000-turneringen i Montreal, men det bliver der ikke noget af.

Runes kamp mod verdens nummer fire, tyske Alexander Zverev, var sat på turneringens aftenprogram, men voldsom regn igennem hele dagen og udsigt til mere regn de næste timer har fået arrangøren til at afblæse fredagens program.

Kl. 16:16 - Efter gårsdagens dramatiske opgør med Stefanos Tsitsipas, der overraskende røg ud til Kei Nishikori, har grækeren officielt afbrudt samarbejdet med sin far, Apostolos, der ellers har været stjernens træner. Læs mere om uenighederne her.

Kl. 11:30  - Hej og velkommen til dagens Tennis Tracker! Alle øjne er rettet mod Canada i denne uge, hvor Canadian Open finder sted i Toronto og Montreal.

Der var masser af action i nattens kampe, hvor den hviderussiske stjerne Aryna Sabalenka (26) gik videre på kvindesiden i Toronto sammen med landsmanden Victoria Azarenka (35).

I Montreal var der masser af opsigtsvækkende resultater med Tommy Paul (27), Daniil Medvedev (28), Stefanos Tsitsipas (25) og Ben Shelton (21), der alle røg ud!

Tredje runde begynder senere i dag i begge byer, men på herresiden mangler der stadig to kampe i anden runde, især Taylor Fritz's (26) møde med amerikaneren Sebastian Korda (24). Den kamp starter i Montreal kl. 18.00 dansk tid.

Dagens højdepunkt er Holger Rune's kamp med tyskeren Alexandere Zverev, som dog først er programsat til at gå i gang kl. 01.00 natten til lørdag.

Se det fulde program i Montreal her.

Se det fulde program i Toronto her.