Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Tennis Tracker: Cilic sejrer i længe ventet comeback, Samsonova slået ud i Seoul

Opdateret
Cilic har ikke spillet en ATP-kamp siden februar
Cilic har ikke spillet en ATP-kamp siden februar ČTK / imago sportfotodienst / Camilla Stolen / Flashscore
Tennissæsonens asiatiske turneringer er godt i gang, og en række velkendte ansigter vil gå på banen på tværs af kontinentet i dag. Blandt andet skal Marin Čilić spille sin første kamp siden februar, når han spiller i ATP-turneringen i Hangzhou onsdag eftermiddag.

Kl. 17:48 - Elina Svitolinas (30) tennissæson er slut, fortæller ukraineren onsdag, efter at hun havde gennemgået en operation i sin højre fod for at afhjælpe en langvarig skade.

Svitolina kom tilbage fra barselsorlov sidste år med fuld fart på og nåede Wimbledon-semifinalen, men hun sagde, at hun havde kæmpet med skaden i hele sin 2024-sæson.

"Så desværre er min 2024-sæson nu i historiebøgerne, da jeg er blevet opereret i min fod i dag for at rette op på et langvarigt problem, som jeg har forsøgt at håndtere i løbet af året," skriver Svitolina på Instagram sammen med et billede af sig selv i en hospitalsseng.

Kl. 15:52 - Marin Cilic (35) var tilbage på ATP-touren i dag til sin første kamp siden februar, og han vandt, da han slog Zachary Svajda (21) 5-7, 6-3, 6-0 i Hangzhou og gik videre til anden runde.

Højdepunkter
Flashscore

Det var det for de asiatiske turneringer i dag, du kan følge med i resultaterne fra Hangzhou her.

Kl. 15:25 - Spillet er stoppet for i dag ved Thailand Open i Hua Hin på grund af vedvarende regn. Du kan følge med i dagens resultater her.

Kl. 13:00 - Andenseedede Liudmila Samsonova (25) er blevet slået ud af Seoul i anden runde af sin russiske landsmand Veronika Kudermetova (27) , som vandt 6-4, 6-2 og gik videre til kvartfinalen.

Det var dagens sidste kamp i Korea - se alle resultaterne her.

Kl. 11:25 - En ny turnering slutter sig til ATP-touren i dag, og den første kamp i den første Hangzhou Open nogensinde er netop blevet vundet af den syvendeseedede Fabian Marozsan, som har slået Luca Nardi 6-0, 6-2. 

I denne turnering spiller Grand Slam-mesteren Marin Čilić i eftermiddag sin første ATP-kamp siden februar.

Kl. 11:13 - Sjetteseedede Marta Kostyuk (22) er videre i Seoul med en sejr på 6-2, 6-2 over Heather Watson (32).Den sjetteseedede er derimod ude i Chengdu, hvor Lorenzo Sonego (29) har tabt med 6-4, 7-5 til Taro Daniel (31).

Kl. 08:31 - Dagens kampe er allerede i gang og er startet med noget af en overraskelse, idet den syvendeseedede Ekaterina Alexandrova (29) har tabt med 6-2, 7-5 til landsmanden Polina Kudermetova (21) i Seoul.

Kl. 08:24 - God formiddag og velkommen til Flashscore's dækning af dagens tennis!

Omtaler