Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Tennis Tracker: Cilic og Shang sejrer i kinesiske turneringer

Opdateret
Marin Cilic møder Zhang Zhizhen i finalen i Hangzhou
Marin Cilic møder Zhang Zhizhen i finalen i HangzhouAFP
Før vi vender blikket mod Beijing og Tokyo fra i morgen, har vi to ATP-finaler i Kina i dag, hvor der skal uddeles titler i Chengdu og Hangzhou.

Kl. 15:33 - Marin Cilic (35) besejrede Zhizhen Zhang (27) 7-6, 7-6 og vandt dermed Hangzhou-titlen. Cilic skrev sig ydermere ind i historien som den lavest rangerede spiller nogensinde (777) der vinder en ATP-titel!

Kl. 15:11 - Den topseede Lorenzo Musetti (22) tabte overraskende 7-6, 6-1 til kineseren Juncheng Shang (19) i Chengdu-finalen, og det var Shangs første turnerings-sejr nogensinde. 

Kl. 11:02 - Med sin semifinalesejr over Brandon Nakashima spillede 35-årige Marin Čilić sig mandag i finalen i ATP 250-turneringen Hangzhou Open. Kroaten gik ellers ind til den kinesiske turnering med en ranglisteplacering som nummer 777, og finalepladsen er således første gang i halvandet årti, at en spiller udenfor top-500 ved turneringsstart når en ATP-finale. Læs mere her: 

Kl. 09:30 - Forud for China Open siger Aryna Sabalenka (26), der er nummer to i verden hos kvinderne, at hun er på jagt efter en topplacering, inden sæsonen er slut.

Kl. 09:20 - Emma Raducanu (21) er den seneste højt profilerede spiller, der har trukket sig fra China Open, efter at briten sagde, at hun sprang turneringen over på grund af en fodskade.

Den tidligere Wimbledon-mester Elena Rybakina (25), verdensetteren Iga Swiatek (23) og den tredobbelte Grand Slam-topscorer Ons Jabeur (30) har også besluttet at springe Beijing-turneringen over.

Herreturneringen får ikke deltagelse af verdens nummer to Alexander Zverev (27), som har trukket sig på grund af lungebetændelse.

Kl. 08:45 - Hej og velkommen til vores daglige tennisdækning. Hovedbegivenhederne i dag er uden tvivl de kommende finaler i Chengdu og Hangzhou.

Først tager den topseedede italiener Lorenzo Musetti (22) imod kineseren Shang Jungcheng (19) i Chengdu.

Følg den kamp live her fra Kl. 13:00

Kort efter går den rutinerede kroat Marin Cilic (35) på banen i Hangzhou for at kæmpe om titlen med den lokale Zhang Zhizhen (27).

Følg den kamp live her fra Kl. 13:30

Omtaler