Tennis Tracker: Danmark tager sensationel Davis Cup-føring, Djokovic tværer græker

Novak Djokovic skulle kun bruge 38 minutter fredag på at sejre over græske Ioannis Xilas.Profimedia
Gruppespillet i Davis Cup-finalen nærmer sig sin afslutning, og weekendens resterende kampe skal afgøre, hvilke nationer der går videre til de sidste otte.

Kl. 23:20 - Frankrig har vundet den afgørende double i Davis Cup og besejrer dermed Tjekkiet med 2-1. Pierre-Hugues Herbert (33) og hans partner Arthur Rinderknech (29) var bare for gode til det tjekkiske par Jakub Mensik (19) og Adam Pavlasek (29) og vandt 7-6 (7-4), 7-5.

Andetsteds har Belgien fået lidt hævn over Brasilien ved at vinde doublen, selvom Brasilien allerede havde vundet kampen.

Kl. 21:05 - Arthur Fils (20 ) har vundet i tre sæt 6-7 (5-7), 7-5, 6-4 over Jiri Lehecka (22). Dermed udligner Frankrig i opgøret mod Tjekkiet i Davis Cup.

Og lidt tidligere bekræftede Brasilien deres sejr over Belgien, da Thiago Monteiro (30) kom fra et sæt bagud og slog Zizou Bergs (25) 4-6, 7-6 (7-5), 7-5.

Kl. 19:47 - Uden for Davis Cup er Sonay Kartal (22) gået videre til finalen i Monastir, hvor modstanderen Eva Lys (22) trak sig, da hun var bagud med 5-1 i første sæt.

Kartal skal møde Rebecca Sramkova (27) i den afgørende kamp i Tunesien. Sramkova besejrede den syvendeseedede Lucia Bronzetti (25) med 6-3, 6-4 i den første semifinale.

Kl. 18:24 - Francisco Cerundolo (26) og Jakub Mensik (19) har sikret store sejre for henholdsvis Argentina og Tjekkiet, der har vundet over Finland og Frankrig.

Kl. 17:33 - Novak Djokovic (37) har vundet mange dominerende sejre i sin karriere, men måske ingen så dominerende som den, han lige har sikret sig, da serberen slog Ioannis Xilas (23) 6-0, 6-1 på bare 38 minutter!

Kl. 16:57 - Novak Djokovic (37) er gået på banen til sin kamp mod Ioannis Xilas (23) fra Grækenland i World Group I, det andet niveau i Davis Cup.

Kl. 16:40 - Argentina er kommet et skridt nærmere kvartfinalen, da Tomas Martin Etcheverry (25) vandt 7-6, 6-3 over Finlands Eero Vasa (27).

Kampfakta
KampfaktaEnetpulse

Kl. 15:17 - Også dagens anden singlekamp i opgøret mellem Danmark og Kasakhstan ender med en overraskende dansk sejr. Denne gang er det August Holmgren, der er placeret som nummer 166 i verden, der sejrer over den klare favorit, Alexander Shevchenko. Kasakheren ligger ellers nummer 57 i verden, men alligevel blev det til dansk sejr i to sæt med cifrene 7-6, 6-3.

Læs mere om Holmgrens sejr her.

Kl. 14:33 - Tyskerne har reddet lidt af stoltheden fra deres uafgjorte kamp mod USA ved at vinde doublen og gøre det til 2-1. Kevin Krawietz (32) og Tim Puetz (36) vandt over Austin Krajicek (34) og Rajeev Ram (40) med 6-1, 7-6. Finland møder Argentina i den næste kamp.

Kl. 12:40 - Dagens første kamp i deres indbyrdes kamp ved Davis Cup er vundet af USA efter Brandon Nakashimas (23) sejr på 6-4, 6-2 over Maximilian Marterer (29) fra Tyskland. Dermed topper USA deres gruppe med Tyskland på andenpladsen, og begge går videre til kvartfinalerne.

Kl. 11:50 - Danske Elmer Møller har sensationelt slået Alexander Bublik i den første kamp i Danmarks Davis Cup-opgør mod Kasakhstan.

Læs mere om det her.

Kl. 11:09 - USA har trukket det første blod i deres Davis Cup-opgør med Tyskland takket være Reilly Opelka (27), som har vundet en hårdt tilkæmpet 6-7, 7-6, 6-3-sejr over Henri Squire (23) og reddet tre matchbolde på vej til sejren.

Kl. 08:30 - Godmorgenog velkommen til Flashscore's dækning af dagens tennis!