Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Tennis Tracker: Draper triumferer i Wien og Perricard Mpetshi tager trofæet i Basel

Flashscore
Opdateret
Draper sejrede i Wien
Draper sejrede i WienMathias Schulz / Zuma Press / Profimedia / Flashscore
De fire turneringer, der finder sted i denne uge, slutter i dag med de otte finalister, der alle sigter efter at løfte trofæet i deres respektive turneringer. Du kan følge de seneste resultater og nyheder lige her i Tennis Trackeren.

Kl. 17:25 - Holger Runes franske banemand Giovanni Mpetshi Perricard har netop vundet ATP-turneringen i Basel efter en tæt kamp mod amerikaneren Ben Shelton. De to hårdtslående spillere minder meget om hinanden, men det var franskmanden, der trak det længste strå med en sejr på 6-4, 7-6.

Kl. 15:55 - Britiske Jack Draper har vundet sin finale ved ATP-turneringen i Wien. Drapers sejr kom i hus efter en solid finale mod Karen Khachanov, som han slog med cifrene 6-4, 7-5. 

Highlights
Flashscore
Interview efter kampen med Draper
Flashscore

Kl. 14:45 - Jack Draper har netop vundet første sæt med 6-4 i sin finale i Wien, hvor han møder Karen Khachanov. Han nærmer sig dermed en af sin karrieres store sejre.

Kl. 10:47 - Olga Danilovic (23) har vundet sin første WTA-titel siden 2018, da hun i finalen i Guangzhou Open slog Caroline Dolehide (26) med 6-3, 6-1. Det var en dominerende præstation af serberen, som vandt på lidt over en time.

Kl. 08:34 - Hej og velkommen til Flashscore's dækning af dagens tennis!

En af dagens fire finaler, som skal spilles søndag, er allerede afviklet, idet Qinwen Zheng (22) blev kronet som vinder i Tokyo takket være en sejr på 7-6, 6-3 over Sofia Kenin (25).

De næste finaler er i Guangzhou mellem Olga Danilovic (23) og Caroline Dolehide (26), og Jack Draper (22) skal derefter kæmpe mod Karen Khachanov (28) om titlen i Wien, mens dagen afsluttes af Ben Shelton (22) og Giovanni Mpetshi Perricard (21) mødes i Basel.