Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Tennis Tracker: Fem danskere i aktion på stor tennis-søndag, Gauff møder Muchova i finale

Opdateret
Rune skal i aktion mod Matteo Berettini
Rune skal i aktion mod Matteo Berettini Naoki Morita / AFLO / Profimedia
Åbningsrunderne i Shanghai Masters fortsætter med stjerner som Daniil Medvedev (28), Jannik Sinner (23) og Carlos Alcaraz (21), der alle er i aktion. Dagens vigtigste begivenhed kommer dog fra WTA 1000-turneringen i Beijing, hvor Coco Gauff (20) og Karolina Muchova (28) er klar til at kæmpe om titlen.

Kl. 13.30 - Clara Tauson vandt første sæt mod Alja Tomljanovic i finalen i Challenger-turneringen i Hong Kong 6-4, men kunne ikke holde australieren stangen i de to næste, som hun tabte 4-6, 3-6.

Kl. 12:29 - Verdensetteren Jannik Sinner (23) overlevede en rigtig forskrækkelse mod Tomas Martin Etcheverry (25), der vandt første sæt 6-7(3), mens italieneren vandt de to næste og kvalifikcerede sig til kvartfinalen i Shanghai.

Carlos Alcaraz (21) skal spille næste kamp, men i mellemtiden er spillet på yderbanerne igen blevet udskudt til i morgen, hvor regnen stadig falder tungt.

Kl. 11.21 - Rune skulle efter planen i kamp omkring 07.30 søndag, men grundet yderligere regnvejr er kampen udsat. Arrangøren forventer, at kampen før Runes tidligst genoptages klokken 12.30.

Kl. 10.13 - Det er stor dansker dansker dag på forskellige stedet af kontinentet. Ikke færrre end fem danskere er nemlig i aktion denne søndag. Størst bevågenhed er der naturligvis om Holger Rune's kamp mod Matteo Berettini i Shanghai. Samtidig er Clara Tauson i finalen i kvindernes Challenger turnering i Hong Kong, hvor hun møder Ajla Tomljanovic.

21-årige Elmer Møller har også sig i sin tredje Challenger-finale og møder i dag 28-årige colombianske Daniel Elahi Galán, der ligger nummer 127 i verden..

Sidst men ikke mindst finder man noget så sjældent som en dansk double i aktion, når August Holmgren og Johannes Ingildsen i Challnger turneringen i franske Mouilleron-Le-Captif møder Marcelo Demoliner og Christian Harrison.

Kl. 09:28 - Daniil Medvedev (28) måtte grave dybt mod Matteo Arnaldi (23) og kæmpede sig til en spændende sejr på 5-7, 6-4, 6-4 på to timer og 45 minutter på vej mod næste runde i Shanghai. Ikke helt overbevisende, men Medvedev har gjort arbejdet færdigt.

Kl. 07:35 - Godmorgen og velkommen tilbage til Flashcore's Tennis Tracker denne søndag morgen! Det er den store dag i dag, når verdensranglistens nr. 6 Coco Gauff (20) møder den genopståede Karolina Muchova (28) i kampen om Beijing-titlen kl. 13:00.

Det har været nogle virkelig hårde måneder for Gauff, hvor hendes serv og forhånd har svigtet hende ved flere lejligheder på den store scene. Men hendes hårdførhed og fighteregenskaber har ført hende i finalen, og hun vil være meget opsat på en sejr i den kinesiske hovedstad.

For Muchova har det været flot comeback til jendes bedste form efter at have været ude i 10 måneder med en håndledsskade. Tjekken nåede for nylig semifinalen i US Open og vil gå efter det største trofæ i en skadesplaget karriere.

Kampene er godt i gang ved Shanghai Masters, hvor Daniil Medvedev (28) i øjeblikket er på banen og møder Matteo Arnaldi (23). Jannik Sinner (23) følger efter, mens Carlos Alcaraz (21), Grigor Dimitrov (33), Taylor Fritz (26), Holger Rune (21) og Ben Shelton (21) også alle vil være i aktion i løbet af dagen.

Følg Shanghai Masters live her.

Omtaler