Tennis Tracker: Hurkasz og Sinner finaleklar i Halle, Jabeur og Sabalenka trækker sig

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Tennis Tracker: Hurkasz og Sinner finaleklar i Halle, Jabeur og Sabalenka trækker sig

Opdateret
Sinner er én sejr fra endnu en titel.
Sinner er én sejr fra endnu en titel.AFP, Flashscore
Vi er nået til ugens sidste kampe på Europas græsbaner, og en række store navne har stadig en chance for at tage til Wimbledon med en ny titel i bagagen.

Kl. 20:20 - Vi bliver nødt til at vente til søndag med at finde ud af, hvem der skal møde Anna Kalinskaya (25) i finalen i Berlin, da dagens sidste kamp mellem Jessica Pegula (30) og Coco Gauff (20) blev suspenderet, da Pegula førte 7-5, 6-6(3/1). 

Kl. 19:37 - Tommy Paul (27) er klar til finalen i Queens med en sejr på 6-4, 7-6 over landsmanden Sebastian Korda (23). Og med den sejr er han højest-rangerede mand på verdensranglisten  for første gang i karrieren.

Kl. 17:46 - Anna Kalinskaya er finaleklar i den tyske hovedstad efter en sejr mod belarusiske Victoria Azarenka. 25-årige Kalinskaya vinder i tre sæt med cifrene 6-1, 6-7 (3-7), 6-1.

Kl. 16:50 - I Halle er finalen nu endeligt klar, efter Jannik Sinner fik skovlen under kinesiske Zhizhen Zhang i to ellers tætte sæt på 6-4, 7-6. 

Kl. 16:34 - Lorenzo Musetti er første finalist i Queen's efter en fornem sejr i en tresætskamp mod australske Jordan Thompson. Den 22-årige italiener vinder med 6-3, 3-6, 6-3.

I finalen venter med garanti en amerikaner, spørgsmålet er nu om det bliver Sebastian Korda eller Tommy Paul.

Kl. 15:25 - Yulia Putintseva møder Ajla Tomljanovic i finalen i Birmingham. 31-årige australske Ajla Tomjlanovic besejrer således Anastasia Potapova i semifinalen med 7-6, 6-4.

Kl. 15:10 - De forsinkede kvartfinaler er endelig blevet afviklet i Berlin. Jessica Pegula slår Katerina Siniakova i tre sæt med cifrene 7-6, 3-6, 6-3, og Pegula skal derfor møde Coco Gauff i semifinalen senere lørdag.

I Birmingham er Yulia Putintseva finaleklar efter en overlegen sejr mod Elisabetta Cocciaretto i to sæt med 6-2, 6-2.

Kl. 14:50 - Hubert Hurkacz (27) har besejret den andenseedede Alexander Zverev (27) 7-6, 6-4 og er dermed klar til finalen i Halle.

Se højdepunkterne fra Hubert Hurkacz' sejr lørdag.
Flashscore

Han skal møde vidneren af den anden semifinale mellem Jannik Sinner (22) og Zhizhen Zhang (27), der starter snart.

Kl. 14:20- Det første sæt mellem Coco Gauff (20) og Ons Jabeur (29) var et af årets bedste, og ameerikaneren vandt det med 7-6 (9) på godt en time før Jabeur var nødt til at trække sig. 

Kl. 13:22 - Aryna Sabalenka (26) er ude! Verdens nr. tre Anna Kalinskaya (25) måtte trække sig med en skade, da hun var bagud i første sæt.

Kl. 12:11 - Det er store semifinaledag. I London, Birmingham, Berlin og Halle er der semifinaler på programmet denne lørdag, og dermed skal der altså kæmpes om masser af finalepladser. 

Inden da er der dog et par kvartfinaler i den tyske hovedstad, der mangler at blive afviklet, da Berlin fredag var ramt af regnvejr, der førte til udsættelser. Og det er ikke hvilke som helst kvartfinaler, for i den ene mødes verdens nummer tre, belarusiske Aryna Sabalenka, med Anna Kalinskaya, mens verdens nummer to, Coco Gauff, i et andet opgør mødes med tunesiske Ons Jabeur.

Kl. 09:10 - Hej og velkommen til Flashscores dækning af lørdagens tennis!

Omtaler