Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Tennis Tracker: Ons Jabeur storspiller og er klar til endnu en Wimbledon-finale

Opdateret
Tennis Tracker: Kvindernes semifinaler på menu-kortet i Wimbledon
Tennis Tracker: Kvindernes semifinaler på menu-kortet i WimbledonProfimedia
Det er den første dag i semifinalerne ved dette års Wimbledon, hvor de sidste fire kvinder kæmper om retten til at kæmpe om titlen på lørdag, og du kan følge med i alt hvad der sker lige her.

Kl. 18:39 - Ons Jabeur er klar til Wimbledon-finalen efter et stærkt comeback mod Aryna Sabalenka. Jabeur var også i finalen sidste år, og skal hun til det igen efter en sejr på 6-7, 6-4, 6-3. 

Kl. 18:01 - Jabeur udligner! På et tidspunkt var Jabeur nede med et break og så ud til at være helt ude af kampen, men derefter vandt hun fire partier i træk med fantastisk tennis, og vi skal nu have et tredje sæt for at finde en vinder. 

Kl. 17:17 - Aryna Sabalenka tog det første sæt 7-6 efter en fantastisk åbning på kampen, hvor begge spillere spillede op til deres bedste. Jabeur førte 4-2 i tiebreakeren, men Sabalenka svarede flot igen og tog de næste fem point.  

Kl. 15.53 - Andet sæt fik et kuriøst forløb, hvor Vondrousova indledningsvis havde totalt styr på kampen og førte 4-0 og 40-0 i egen serv før Svitolina lacerede en flot comeback, hvor hun fik reduceret til 4-3. Men derfra fik Vondrousova igen styr på nerverne og sit stort anlagte spil, og lukkede kampen ved at udnytte sin første matchbold til 6-3.

Svitolina - Vondrousova - Statistik
Svitolina - Vondrousova - StatistikFlashscore/Scanpix

Kl. 15.17 - Elina Svitolina virkede tømt for kræfter, mentalt og fysisk i første sæt mod Marketa Vondrousova, som hun tabte 6-3

Kl. 13.10 - Det ukrainske wildcard Elina Svitolina (28), som har slået fire Grand Slam-mestre på vej til Wimbledon-semifinalen efter sin barselspause, tror at stjernerne endelig står rigtigt for hende i hendes jagt på sin første Grand Slam titel. Læs mere her: 

Kl. 08.31 - Velkommen til vores dækning af kvindernes semifinaler i Wimbledon, hvor Elina Svitolina (28) tager imod Marketa Vondrousova (24) og Ons Jabeur (28) skal møde Aryna Sabalenka (25).