Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Tennis Tracker: Sinner fortsætter flot form med finalesejr i Halle, Pegula vinder i Berlin

Opdateret
Sinner vinder i Halle
Sinner vinder i HalleProfimedia, Flashscore
Endnu en uge med action slutter på ATP- og WTA-touren, hvor en række nye mestre skal kåres på de europæiske græsbaner. Så som sædvanlig vil vi give dig alle resultater og opdateringer fra hele tennisverdenen.

Kl. 21:01: Vi er også klar med interview med Jannik Sinner efter hans første titel på græs.

Interview
Flashscore

Kl. 20:50: Se højdepunkter fra Paul-Musetti-kampen.

Højdepunkter
Flashscore
Interview efter kampen
Flashscore3

Kl. 19.45 - Se højdepunkter fra Sinners sejr over Hurkacz her.

Højdepunkter
Flashscore

Kl. 18:47 - Det er ikke mange kampe, som Paula Badosa vinder i disse dage efter flere skadesproblemer. Den 26-årige spanier har dog netop vundet sin førsterundekamp ved græsturneringen Bad Homburg ved at slå Arantxa Rus 6-4, 6-1.

Også Donna Vekic har spillet sig videre med en sejr på 6-3, 6-4 over italienske Lucia Bronzetti.

Kl. 16:55 - Tommy Paul trak det længste strå i London, da han netop har slået Lorenzo Musetti i finalen ved ATP-turneringen i Queen's. Amerikaneren vandt første sæt overbevisende med 6-1, mens der var mere kamp om det i andet sæt, som Paul dog vandt i tiebreak.

Kl. 16:09 - Det virker nærmest umuligt at slå Jannik Sinner lige for tiden. Den italienske verdensetter har været i fremragende form hele 2024, og han ligner ikke en, der har tænkt sig at løfte foden fra speederen. Søndag eftermiddag har han netop tilføjet endnu en titel til cv'et. Det har han netop gjort med en sejr over polske Hubert Hurkacz med cifrene 7-6, 7-6. 

Kl. 15:43 - Jessica Pegula er efter en dramatisk finale mester i Berlin. Den rutinerede amerikaner har netop slået Anna Kalinskaya med cifrene 6-7, 6-4, 7-6. 

Ved ATP-turneringen på Mallorca er portugisiske Nuno Borges ude, efter at han netop har tabt til amerikaneren Alex Michelsen med cifrene 6-3, 7-6.

Kl. 14:20 - Første runde af WTA-turneringen i Bad Homburg, Tyskland, er gået i gang i dag, og vi har et par resultater at dele med jer.

Den spirende teenagestjerne Mirra Andreeva (17) er ude efter at have tabt til Dayana Yastremska (24) 4-6, 6-4, 6-3. Tidligere på dagen besejrede Ekaterina Alexandrova (29) Nadia Podoroska (27) med 6-3, 6-0.

Kl. 13:36 - Dårlige nyheder for Andy Murray (37) og hans fans. Ifølge rapporter i England går briten glip af Wimbledon og muligvis OL, efter at en operation for en cyste i rygsøjlen holder ham ude i op til seks uger.

Kl. 12:42 - Jessica Pegula (30) har netop gjort arbejdet færdigt efter regnen afbrød kampen i går. Hun har netop slået landsmanden Coco Gauff (20) 7-5, 7-6(2) i en kamp, hvor hun tog fire af de fem point, der blev spillet i dag. Hun møder Anna Kalinskaya (25) i kampen om Berlin-titlen om kort tid.

Kl. 12:35 - Der er lagt op til en fantastisk dag i tennisverdenen i dag, hvor en række finaler af høj kvalitet finder sted lidt over en uge før starten på Wimbledon.

I Berlin skal Coco Gauff (20) og Jessica Pegula (30) afslutte deres semifinale, hvor sidstnævnte fører 7-5, 6-6. Vinderen møder Anna Kalinskaya (25) i kampen om titlen.

I Tyskland er verdensranglistens nr. 1, Jannik Sinner (22), på udkig efter sin første titel på græs i Halle, men han står over for en hård test mod Hubert Hurkacz (27), der ser stærkt ud.

I England mødes Tommy Paul (27) og Lorenzo Musetti (22) i et spændende opgør om den prestigefyldte Queen's-krone.

Og nord for London i Birmingham skal Yulia Putintseva (29) møde den genopståede Ajla Tomljanovic (31), som viser fremragende takter på græsset.