Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Tennis Tracker: Tauson taber kvartfinale, Rublev møder Wawrinka i Stockholm

Opdateret
Rublev er topseedet i Stockholm
Rublev er topseedet i StockholmJesper Zerman / Shutterstock Editorial / Profimedia / Flashscore
Denne uges turneringer nærmer sig deres afslutning, og nogle af verdens bedste spillere kæmper om en plads i semifinalen i Europa og Asien.

Kl. 14:45 - Den tidligere verdensetter Paula Badosa (26) har haft en fabelagtig anden halvdel af 2024, og hendes gode form viser ingen tegn på at stoppe. Spanieren slog den 6. seedede Beatriz Haddad Maia (28) med 6-3, 6-2 for at komme i semifinalen i Ningbo og sætte et møde op med Ruslands Daria Kasatkina (27).

Kl. 13:55 - Der har været endnu en overraskelse i Almaty, hvor topseedede Frances Tiafoe (26) tabte 6-2, 7-6 til Aleksandar Vukic (28), som reddede to sætbolde i en spændende sidste tiebreak.

I Stockholm har fjerdeseedede Tommy Paul (27) slået Miomir Kecmanovic (25) 7-6, 6-2 og er dermed videre til semifinalen.

Kl. 12:47  - Mirra Andreeva (17) er klar til semifinalen i Ningbo, efter fjerdeseedede Barbora Krejcikova (28) trak sig med en skade, da hun var bagud 7-6, 3-2. 

Kl. 12:03 - Francisco Cerundolo (26) slog hjemmebanefavoritten Alexander Shevchenko (23) i Almaty og vandt med 6-2, 6-3 på lidt over en time.

Kl. 12:00 -   Clara Tauson er færdig i WTA 250-turneringen Japan Open.

Den 21-årige dansker tabte fredag formiddag dansk tid kvartfinalen til den syvendeseedede franskmand Diane Parry i tre sæt med cifrene 3-6, 6-1 og 3-6.

Kampstatistik
KampstatistikEnetpulse

Parry er på verdensranglistens 52.-plads og dermed 12 pladser foran Tauson, som alligevel blev vurderet som favorit før opgøret.

Men det var altså franskmanden, der var bedst, da det gjaldt foran de sparsomt besatte tilskuerpladser i Osaka.

Første sæts afgørende moment kom, da Tauson tabte sin serv og kom baud 3-5. Parry udnyttede gennembruddet til at serve sættet hjem med 6-3.

Det gik langt bedre for danskeren i andet sæt, hvor Tauson slog takten an ved at bryde Parrys serv i et maratonparti ved 1-0. Tauson holdt sin egen serv, og da hun brød igen til 5-1-føring, var sættet reelt afgjort.

Så skulle det hele afgøres i tredje sæt. De to spillere fulgtes pænt ad, indtil danskeren blev brudt til 4-2.

Parry øgede derefter til 5-2 og satte Tauson yderligere under pres i egen serv. Et par lette fejl gav Parry to matchbolde, som Tauson konsekvent afværgede og derefter tog partiet til reducering til 3-5.

Den hårdt servende franskmand tilspillede sig yderligere tre matchbolde. Tauson reddede to af dem og kæmpede hårdt for at holde kampen i live.

Men på femte franske matchbold gik den ikke længere.

Parry er dermed klar til semifinalen og er eneste seedede spiller tilbage i turneringen.

Kl. 10:50 - Den første kvartfinale er blevet vundet af Daria Kasatkina (27), da den femteseedede slog Yulia Putintseva (29) med 6-4, 1-6, 7-6 og reddede to matchbolde i processen.

I Almaty har andenseedede Alejandro Tabilo (27) tabt 3-6, 6-3, 6-4 til Gabriel Diallo (23) fra Canada.

Kl. 10:07  - To af kvartfinalerne er allerede afviklet i Osaka, hvor Suzan Lamens (25) og Aoi Ito (20) begge har sikret sig en plads blandt de sidste fire.

Du kan følge dagens to resterende kampe her.

Kl. 10:00 - Hej og velkommen til Flashscores dækning af dagens tennis!

Der kom en stor nyhed i nat, da verdensranglistens nummer ni, Danielle Collins (30), meddelte, at hun aflyser sine planer om at trække sig tilbage og vil spille videre i 2025.

Læs mere her