Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Tennis Tracker: Tausons overmand står for stor sensation i Tokyo, olympisk mester videre

Flashscore
Zheng blandt de sidste fire i Tokyo
Zheng blandt de sidste fire i TokyoCheng Min / Xinhua News / Profimedia
Det er tid til kvartfinaler på ATP- og WTA-touren, når turneringerne i Tokyo, Guangzhou, Wien og Basel nærmer sig deres klimaks. Med nogle af verdens bedste spillere i aktion er der masser at se frem til i løbet af dagen.

Kl. 12:51 - Amerikanske Caroline Dolehide (26) fortsatte sin gode stime i Guangzhou og besejrede Jessica Bouzas Maneiro (22) med 6-4, 3-6, 6-0 på lidt under to timer på sin vej mod semifinalen. 

Kl. 12:34 - Verdens nr. 7 Qinwen Zheng (22) har haft en fantastisk turnering i Asien, og nu er hun i semifinalen i Tokyo efter en sejr på 6-0, 1-6, 6-3 over Leylah Fernandez (22). Det har været et fantastisk 2024 for den olympiske guldvinder, og hun går ind til WTA Finals i starten af november i fin form.

10:55 CET - Olga Danilovics(23) fremragende anden halvdel af sæsonen fortsatte i Guangzhou efter en 6-4, 6-4-triumf over Mananchaya Sawangkaew (22), der sendte hende videre til de sidste fire i turneringen. Det er den ottende sejr i træk for den formstærke serber og hendes første semifinale nogensinde på WTA-touren.

09:43 CET - Topseedede Katerina Siniakova (28) er videre til semifinalen i Guangzhou efter en relativt rutinemæssig sejr på 6-4, 7-5 over Bernarda Pera (29). Tjekken går efter sin sjette WTA-singletitel i denne uge.

I Tokyo er Diana Shnaider (20) gået videre til de sidste fire, efter at hendes modstander Sayaka Ishii (19) trak sig fra deres kvartfinaleopgør. Russeren skal møde enten Qinwen Zheng (22) eller Leylah Fernandez (22) i morgendagens semifinale.

Kl. 08:12 - Sofia Kenin (25), der slog Clara Tauson ud af turneringen har fortsat sin imponerende uge i Tokyo og slog tredjeseedede Daria Kasatkina (27) med 6-3, 6-4 og er nu i sin første semifinale i denne sæson.

Kl. 07:30 - Velkommen tilbage til Tennis Trackeren, hvor ugen nærmer sig sin afslutning, hvilket betyder, at der om få dage vil blive kåret nye mestre!

Spillerne går efter en plads i semifinalerne i deres respektive turneringer, og der er allerede kommet et resultat fra Tokyo. Katie Boulter (28) var i ubarmhjertig form i nat og slog Bianca Andreescu (24) 6-2, 6-1 i en kamp, der kun varede 63 minutter.

I øjeblikket er der en kvartfinale i gang i den japanske hovedstad mellem Sofia Kenin (25) og Daria Kasatkina (27), som derefter bliver fulgt af Diana Shnaider (20). Den 1. seedede Qinwen Zheng (22) møder Leylah Fernandez (22) i den sidste kamp i ottendedelsfinalen i det, der bør blive et spændende møde.

I Guangzhou er Katerina Siniakova (28) i øjeblikket på banen, mens Jessica Bouzas Maneiro (22) og Lucia Bronzetti (25) begge skal i aktion senere.

I mellemtiden er der nogle fantastiske kampe på ATP-touren i Wien og Basel senere i eftermiddag, og du kan se kampene nedenfor.

Omtaler