Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Tennis Tracker: Vagtskifte på kvindernes trone, Zverev smadrer østrigsk teenage-sensation

Opdateret
Zverev er topseedet i Wien
Zverev er topseedet i WienMathias Schulz / Zuma Press / Profimedia / Flashscore
WTA-Touren byder på turneringer i Tokyo og Guangzhou, samtidig med at herrerne er i action i Basel og Wien.

Kl. 22:31 - I Basel har Andrey Rublev spillet sig videre efter en overbevisende sejr på 6-3, 6-2 over portugiseren Nuno Borges. Det var første gang, at de to store tennisspillere stod overfor hinanden.

Kl. 19:52 - Den tyske verdensstjerne Alexander Zverev havde ingen problemer i sin kamp mod østrigeren Joel Josef Schwäzler. Ved ATP-turneringen i Wien viste Zverev, hvorfor der er 344 pladser til forskel på verdensranglisten på de to spillere. Zverev vandt nemlig kampen ganske overbevisende med 6-2, 6-2.

Zverev - Schwärzler
Flashscore

Kl. 19:19 - Den purunge franskmand Arthur Fils levede op til favoritværdigheden i sin kamp mod tyske Daniel Altmaier ved ATP-turneringen i Basel. Første sæt måtte helt ud i en tiebreak, hvor Fils viste sig stærkest og vandt 7-6 (7-5 i tiebreak.. I andet sæt var der dog ingen tvivl om sejren, da franskmanden vandt sættet med 6-3.

Kl. 19:13 - Den 28-årige italiener Metteo Berrettini  er videre til næste runde i Wien efter en sejr på 7-5, 6-4 over Marton Fucsovics fra Ungarn.

Kl. 11:30 - The Guangzhou Open startede i morges og i en af dagens tidlige resultater besejrede Olga Danilovic (23) Erika Andreeva (20) med 6-4, 6-4.

Tidligere på dagen overraskede det lokale wild card Wei Sijia (20) den 6. seedede Rebecca Sramkova (28) med 6-1, 6-4 og indløste billet til anden runde. 

Kl. 10:50 - Den 7. seedede Magdalena Frech (26) er blevet slået ud i Tokyo, da hun tabte 1-6, 6-4, 6-3 til Zeynep Sonmez (22).

Kl. 10.37 - En af dagens mest interessante kampe er Alexander Zverev mod den 18-årige østriger, Joel Josef Schwärzler. Den 18-årige østriger, som er født i Johannesburg i Sydafrika, er blevet trænet af Jürgen Melzer, som blandt andet er tidligere nummer otte i verden. De to parter gik dog hver til sit i september, da Østrigs største talent ønskede at sammensætte sit eget hold, der udelukkende skulle tage sig af ham.

Kl. 09.41 - Mandagen byder på et vagtskifte i damesingle, hvor Aryna Sabalenka igen er nummer et på verdensranglisten efter et fremragende 2024. Iga Swiatek, som på et tidspunkt havde en føring på over 4.000 point, mistede point med aflysningerne ved Korea Open og China Open. Sabalenka derimod samlede masser af point med finalen i China Open og sin nylige sejr i Wuhan

Kl. 08:33 - Hej og velkommen til Flashscore's dækning af dagens tennis!

Dagens kampe er allerede i gang, idet Viktoriya Tomova (29) og Varvara Gracheva (24) vandt de to første kampe i Pan Pacific Open i Tokyo; sidstnævnte slog den forsvarende mester Veronika Kudermetova (27) ud.

Omtaler