Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Andy Murray retter skarp kritik mod US Opens nattekampe: Totalt rod

Murray er utilfreds med de sene spille-tidspunkter
Murray er utilfreds med de sene spille-tidspunkterProfimedia
Den skotske tennis-legende Andy Murray, som sluttede karrieren i forbindelse med OL, retter på sociale medier en hård kritik mod arrangørerne af US open for at tvinge spillerne til at spille meget sent om natten.

I en gentagese af kvindernes finale ved OL slog Qinwen Zheng Donna Vekic i en hård tres-sæts kamp natten til mandag i en kamp, der første sluttede klokken 02.15 lokal tid, hvilket er rekord for den seneste kamp nogensinde ved Flushing Meadows turneringen.

"Planlægningen af kampe er et totalt rod," skriver Murray sammen med en tommelfinger ned. "Det ser så amatøragtigt ud at have kampe i gang kl. 2,3 og 4 om natten. Få styr på det", skriver Murray således. 

Murrays kritik kommer efter at arrangørerne ignorerede deres egen politik for sene-natkampe, da Aryna Sabalenka og Ekaterina Alexandrova slog rekorden for det seneste starttidspunkt nogensinde i fredags. De begyndte deres kamp otte minutter over midnat og sluttede ikke før næsten klokken 02.00.

På en pressekonference før turneringen bekræftede US Open-direktør Stacey Allaster planerne om, at dommere skulle have mulighed for at flytte kampe, der ikke var startet kl. 23.15.

"Vi har haft sene kampe her før, vi vil stadig have sene kampe her," sagde Allaster. ”Vi er nu ved at definere en politik.