Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Carlos Alcaraz har ingen undskyldninger efter chok-exit ved US Open

Alcaraz var lamslået
Alcaraz var lamslåetČTK / Panoramic / Antoine Couvercelle / Panoramic
Carlos Alcaraz kommer ikke med undskyldninger for sit overraskende nederlag i anden runde ved US Open natten til fredag, efter at den tidligere mester tabte 6-1 7-5 6-4 til hollænderen Botic van de Zandschulp.

Den useedede Van de Zandschulp var en kæmpe underdog mod Carlos Alcaraz, der havde vundet 15 Grand Slam-kampe i træk, og fansene på Arthur Ashe Stadium kunne næsten ikke tro deres egne øjne, da Alcaraz begik den ene fejl efter den anden i choknederlaget.

"Jeg synes, at mit niveau forblev det samme hele kampen igennem, og det var ikke nok til at vinde kampen eller til at give mig selv chancen for at komme ind i kampen," siger Alcaraz efter nederlaget.

"Hvad kan jeg sige? Jeg slog ikke godt til bolden. Jeg synes, jeg lavede en masse fejl. Da jeg prøvede at komme tilbage, var det for sent."

Alcaraz, der har vundet de sidste to Grand Slams i Roland Garros og Wimbledon, var nået frem til mindst kvartfinalen i alle de store turneringer, han har deltaget i, siden han vandt US Open for to år siden.

Men der var tegn på, at han efter sølvmedaljen ved OL i Paris, ikke var helt den bedste fysiske forfatning. I optakten til US Open Alcaraz da også tabte til veteranen Gael Monfils i anden runde af Cincinnati-tuneringen.

"Jeg kom her ikke med så meget energi, som jeg troede, jeg ville komme med. Men jeg vil ikke bruge det som en undskyldning," fortæller han på pressemødet efter kampen.

"Jeg er nok en spiller, der har brug for flere pauser, når jeg kommer til de gode eller vigtige turneringer. Så jeg er nødt til at tænke over det, og jeg er nødt til at lære af det."

Van de Zandschulp møder næste gang britiske Jack Draper.