John McEnroe inden US Open: Der er formentlig kun fire der kan vinde titlen

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

John McEnroe inden US Open: Der er formentlig kun fire der kan vinde titlen

John McEnroe mener, at kun fire mænd har en chance for at vinde US Open.
John McEnroe mener, at kun fire mænd har en chance for at vinde US Open.Profimedia
En US Open-tørke for amerikanske mænd, der strækker sig to årtier tilbage, vil sandsynligvis fortsætte, når årets sidste major starter i New York i næste uge, siger John McEnroe.

Det er 20 år siden, Andy Roddick løftede trofæet på Flushing Meadows, og selv om Frances Tiafoe, der nåede semifinalen sidste år, og Taylor Fritz begge er rangeret i top 10, er turneringsfavoritterne simpelthen for dominerende lige nu i den firedobbelte mesters øjne.

"Det er svært at forestille sig," sagde McEnroe om, hvorvidt nogen, der ikke hedder Novak Djokovic, Carlos Alcaraz, Daniil Medvedev eller endda Jannik Sinner, kunne triumfere.

"Jeg ville elske at se Francis tage sig sammen og gøre noget, men han kom til semifinalen, så h

an vil føle sig presset, selv hvis han prøver at gentage det".

"Men det ville være utroligt, hvis en amerikansk spiller fik et gennembrud i forhold til mig, men sandsynligheden er, at det ikke kommer til at ske".

"Du kan se, at det bliver Djokovic eller Alcaraz, Medvedev er den næste fyr, og så Sinner. Derefter bliver det ret svært at forestille sig en fyr, der går hele vejen."

Tiafoes optræden i semifinalen, efter at have slået den spanske storspiller Rafa Nadal i ottendedelsfinalen, gjorde ham til et kendt navn, og den tidligere førstedame Michelle Obama var blandt dem, der var mødt op til hans udsolgte kampe sidste år.

Men den nordamerikanske hard court-sæson efter Wimbledon har været skuffende for den 25-årige søn af immigrantforældre fra det krigshærgede Sierra Leone.

Efter at have nået kvartfinalen i sin hjemmebane-turnering i Washington DC, tabte han i første og anden runde i Toronto og Cincinnati.

Fritz har haft en lidt mere succesfuld sommer, men han blev slået af Djokovic i sidste uge og er aldrig kommet længere end tredje runde i New York, inklusive et nederlag i første runde sidste år.

Fritz, der er rangeret som nummer ni, har en af de mest dominerende server i spillet, og hvis hans primære våben virker, er det ikke svært at forestille sig et dybt run.

Tommy Paul, som slog Alcaraz ved Canadian Open, Wimbledon-kvartfinalisten Christopher Eubanks og Sebastian Korda er blandt de andre amerikanske spillere, som vil forsøge at bryde Grand Slam-tørken ved US Open, som løber fra den 28. august til den 10. september.