Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Andenseedede Sabalenka cruiser forbi kvalifikationsspiller i US Opens første runde

Reuters
Aryna Sabalenka møder næste gang Lucia Bronzetti
Aryna Sabalenka møder næste gang Lucia BronzettiReuters / Sam Greene / USA TODAY Sports
Aryna Sabalenka åbnede sin US Open-kampagne med en 6-3, 6-3-sejr over kvalifikationsspilleren Priscilla Hon mandag, hvor belarusseren kæmpede hårdt for hvert point i en dominerende præstation for at afslutte åbningsaftenen på Louis Armstrong Stadium.

Aryna Sabalenka, som kom til kort i finalen for et år siden og nåede semifinalen i 2021 og 2022, fyrede 27 vindere af for at komme videre til næste runde, hvor italienske Lucia Bronzetti venter.

"Selv om jeg ikke spillede min bedste tennis, kæmpede jeg for hvert point," sagde Sabalenka, som ankom til New York i forrygende form efter at have vundet i Cincinnati.

"Hun spillede virkelig aggressiv og god tennis i dag. Det var ikke let at møde hende i første runde."

Med New York-publikummet på sin side brugte den dobbelte Australian Open-vinder sin dødbringende forhånd til at bryde australske Priscilla Hon i åbningspartiet og udnyttede sin anden breakmulighed til at lukke første sæt.

Efter at have udvekslet breaks udnyttede Sabalenka en mulighed med en baghåndsvinder i det sjette parti i andet sæt.

Hon havde hævet sit niveau på alle parametre og producerede kun én uprovokeret fejl i andet sæt, men kunne ikke matche Sabalenkas styrke, da hun ikke formåede at udnytte nogen af de fem breakbolde, hun havde i det syvende parti.

Sabalenka lukkede kampen med et par solide forhåndsvindere.

Statistik fra kampen
Statistik fra kampenEnetpulse