Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Milliardær-datter skal forsøge at håndtere verdens hårdeste forhånd i US Open-finalen

Pegula går efter sin første Grand Slam-titel
Pegula går efter sin første Grand Slam-titelMike Frey / Imagn Images
Amerikanske Jessica Pegula håber, at hendes fremragende formkurve og opbakningen fra det larmende hjemmepublikum på Louis Armstrong Stadium kan hjælpe hende til en overraskende sejr over den hårdtslående Aryna Sabalenka i kvindernes US Open-finale lørdag.

Pegula, der er datter af Terry og Kim Pegula, ejerne af Buffalo Bills i NFL og Buffalo Sabres i NHL, er en af de bedste spillere på WTA-touren, der aldrig har vundet en Grand Slam titel. Og New York-spillerens vej til finalen er endnu mere imponerende i betragtning af de skadesproblemer, hun har haft tidligere på året.

"Hvis du havde fortalt mig i begyndelsen af året, at jeg ville være i finalen i US Open, ville jeg have grinet så meget, for det virkede urealistisk. Jeg troede ikke, at jeg ville være her," sagde hun til journalisterne.

"Så at være i stand til at overvinde alle de udfordringer og have en chance for at vinde titlen på lørdag ... i mit hjemland. Det er virkelig perfekt."

I vejen for hende står den regerende dobbelte Australian Open-mester Sabalenka, hvis tordnende serv og hårde grundslag har overvældet hendes modstandere på Flushing Meadows i år.

Den andenseedede hviderusser er på udkig efter oprejsning efter at hun lod sidste års US Open-finale glide af hænde til amerikanske Coco Gauff efter at have vundet første sæt.

"Sidste år var det en meget hård oplevelse, en meget hård lektion," siger hun.

"Jeg var ikke klar. Så blev jeg følelsesladet. Og så kunne jeg bare ikke håndtere publikum."

Seneste indbyrdes møder
Seneste indbyrdes møderFlashscore

Sabalenka har vundet fem af parrets syv møder i karrieren, senest en sejr i to sæt i Cincinnati Open-finalen, og siger, at hun forventer endnu en hård kamp på lørdag.

"Vi har haft mange gode kampe tidligere, virkelig svære, tætte kampe," sagde hun.

"Hun spiller virkelig fantastisk tennis. Vi spillede for nylig i Cincinnati, og det var en virkelig hård kamp. Selv om jeg lukkede kampen i to sæt, var det alligevel ikke så let.

"Hun spiller sin bedste tennis, vil jeg sige, og det føles, som om hun er tilbage på sporet.

"Jeg kan ikke vente med at spille mod hende."