Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Sabalenka tilbyder publikum drinks på sin regning inden semifinale mod hjemmebanehelt

Aryna Sabalenka jubler efter at have vundet sin kvartfinalekamp mod kinesiske Qinwen Zheng.
Aryna Sabalenka jubler efter at have vundet sin kvartfinalekamp mod kinesiske Qinwen Zheng.Reuters / Andrew Kelly
Aryna Sabalenka er klar til at møde amerikanske Emma Navarro foran US Opens larmende hjemmefans, og hun forsøgte for sjov at fjerne noget af støtten ved at tilbyde dem en omgang drinks, hvis de hepper på hende i torsdagens semifinale.

Sabalenka har haft et blandet forhold til Flushing Meadows-publikummet i årenes løb og beskyldte dem for manglende støtte under sidste års finale mod hjemmebanefavoritten Coco Gauff, hvor hun fældede tårer ved trofæceremonien.

Efter sin rutinemæssige sejr på 6-1, 6-2 over Kinas Zheng Qinwen tirsdag blev hviderusseren spurgt i et interview på banen, hvordan hun kunne få hjemmefansene på sin side mod Navarro på Arthur Ashe Stadium .

"Skål for mig i aften, måske?" sagde Sabalenka. "Få en drink på min regning, og giv mig noget støtte i den næste kamp," tilføjede hun, mens publikum klappede og jublede.

Sabalenka har nået mindst kvartfinalen i de seneste otte Grand Slams, hun har deltaget i, og hun er blandt de sidste fire i US Open for fjerde år i træk.

Disse lange marcher gennem turneringerne har gjort hende bedre rustet til at håndtere presset i den sidste del af dem.

"I begyndelsen, når man lige er kommet op på touren, og man når til den anden uge, er det helt vildt, man ser ting, der er helt vilde, og man lægger så meget pres på sig selv i forhold til Grand Slams, resultater og alt muligt," siger hun.

"I dag prøver jeg bare at tage tingene mere roligt."