Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Sur amerikaner ignorerede afskedsceremoni efter chokerende nederlag

Sur amerikaner ignorerede afskedsceremoni efter chokerende nederlag
Sur amerikaner ignorerede afskedsceremoni efter chokerende nederlagProfimedia/JAVIER ROJAS/PI
Amerikaneren Danielle Collins stormede ud af banen efter hendes chokerende nederlag i første runde Caroline Dolehide 1-6 7-5 6-4 og var ikke til sinds at deltage i den afskedsceremoni, der ellers var planlagt for hende eftersom det var hendes sidste kamp ved US Open.

Collins annoncerede tidligere på året, at hun agter at indstille karrieren efter denne sæson, da hun har et ønske om at blive mor.

Danielle Collins lider af sygdommen leddegigt, den samme sygdom som Caroline Wozniacki, hvilket gør det vanskeligt for hende at blive gravid, og hun annoncerede allerede ved starten af året at dette bliver hendes sidste sæson selv om hun har spillet blændende tennis året igennem. 

Turneringslederen stod klar med en afskedsgave til Collins efter kampen, men hun ignorerede ham på vej mod udgangen. 

Det betyder, at Collins gik glip af chancen for at sige farvel til sine hjemmefans ved US Open. Collins, der har vundet fire titler i år, er en af ​​flere spillere, der stiller op til deres sidste Grand Slam i disse fjorten dage, og turneringschefer har sørget for at markere enhver lejlighed med en ceremoni.

Den tidligere mester Dominic Thiem modtog en erindringsfotoramme, da han tabte til Ben Shelton i mandags og fik chancen for at tale til Arthur Ashe Stadium. Den tidligere nr. 3 i verden er indstillet til at gå på pension i Wien i oktober, men dette var hans sidste optræden i en Grand Slam.

Diego Schwartzman trækker sig tilbage i Argentina i februar, men han kom igennem kvalifikationen for at nå US Open . Da han tabte til Gael Monfils, blev han også hædret på banen.

Og Richard Gasquet blev hædret med en ceremoni efter sit nederlag i anden runde i kvalifikationen i sidste uge. Det er stadig uvist, om Collins vender tilbage til US Open for at sige farvel til publikum senere i turneringen.