Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Swiatek forundret over dårlig serv i overraskende US Open-nederlag

Swiatek var favorit i New York
Swiatek var favorit i New YorkAndrew Kelly / Reuters
Iga Swiatek siger, at hun ikke var i stand til at finde en løsning på de problemer, der plagede hendes serv onsdag, da verdensetteren tabte 6-2 6-4 til Jessica Pegula i kvartfinalen i US Open.

Swiatek vandt kun lidt over halvdelen af sine førsteserver og fik otte breakbolde mod sig i kampen på Arthur Ashe Stadium. Hun lavede også 41 uprovokerede fejl.

Kampfakta
KampfaktaEnetpulse

"Da jeg tabte 4-0 i første sæt, forsøgte jeg at gøre det samme som normalt," sagde 2022-mesteren, som havde vundet seks af sine ni foregående kampe mod Pegula.

"Jeg forstod ikke rigtig, hvorfor min serv ikke fungerede. Det var svært for mig at finde en ordentlig løsning på det."

Den femdobbelte Grand Slam-vinder sagde, at Pegula var en værdig vinder.

"Hun slår vanskelige bolde, fordi de er ret lave og ret flade. Hun var helt sikkert mere solid end mig og lavede meget færre fejl. Så på grund af det lagde hun en slags pres på mig," tilføjede polakken.

"Men normalt er jeg i stand til at skubbe det pres tilbage eller lægge pres på mig selv til at blive bedre, men i dag lavede jeg bare for mange fejl."

Swiatek, som vandt sin tredje French Open i træk i juni, inden hun tog bronze ved OL i Paris i sidste måned, sagde, at hun ikke ønskede at tage en pause efter årets sidste major.

"Det kunne være lidt lettere, men jeg følger med i skemaet. Jeg taler kun om obligatoriske turneringer, og der er regler for obligatoriske turneringer," tilføjede hun.

"Men jeg er klar til at spille indtil november, tror jeg, medmindre jeg bliver skadet."