Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Tennis-stjerne opførte sig bizart over for boldpige. Nu regner kritikken ned over hende

Yulia Putinseva kom under kraftig beskydning for sin opførsel lørdag
Yulia Putinseva kom under kraftig beskydning for sin opførsel lørdagProfimedia
Kasakhen Yulia Putinseva er blevet offer for voldsom kritik fra medier og tennisfans for hendes bizarre opførsel over for en boldpige ved lørdagens US Open kamp mod italieneren Jasmine Paolini.

Den kontroversielle situation opstod på et tidspunkt under en afbrydelse i spillet, hvor Putinseva ventede på at få bolde leveret af en boldpige. 

Det så ud til, at Putintseva gjorde tegn til boldpigen skulle kaste boldene, men lod bare det første to hoppe og nedstirrede boldpigen inden hun fangede den tredje og samlede de to andre op. 

Boldpigen virkede lamslået over sekvensen. Publikum tolkede dette som respektløst af Putintseva og buhlede hende.

Putintseva tabte kampen 6-3, 6-4 til italieneren. Et par timer senere udsendte hun en offentlig undskyldning for hændelsen via sin Instagram-profil:

https://x.com/WeAreTennis/status/1830274177552843222/photo/1

"Jeg vil gerne undskylde over for boldpigen for den måde, jeg agerede, da hun gav mig bolde," skrev Putintseva. Helt ærligt, det handlede ikke om hende. Jeg var virkelig sur på mig selv efter at jeg ikke havde udnyttet chancen til at bryde i Paolinis parti. Jeg var helt tom i hovedet og dybt i mine tanker, at jeg ikke fokuserede på, hvad der foregår, og hvem der gav mig bolden... Alle boldbørn gjorde det fantastisk som altid ved US Open."