Novak Djokovic kommer stilsikkert fra land efter operation

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Novak Djokovic kommer stilsikkert fra land efter operation

Opdateret
Novak Djokovic har igen plads til smil.
Novak Djokovic har igen plads til smil.AFP
For næsten fire uger siden var Novak Djokovic på operationsbordet, men den serbiske stjerne ser ud til at være i fin form allerede.

Tirsdag snuppede han således en meget sikker sejr, da han var oppe imod tjekkiske Vit Kopriva i første runde af Wimbledon.

Med bind på det opererede knæ gjorde han kort proces og vandt klart med 6-1, 6-2, 6-2 og er nu klar til anden runde, hvor der venter overkommelig modstand.

Statistik
StatistikEnetpulse

Djokovic skal op imod enten Alejandro Moro Canas, der er nummer 188 i verden, eller Jacob Fearnley, der er nummer 277 i verden.

Serberen, der er nummer to på verdensranglisten, forventede formentlig heller ikke den store modstand mod tirsdagens modstander.

Vit Kopriva er nummer 123 i verden, og allerede i tjekkens andet serveparti var Djokovic tilstrækkelig varm til at lægge et hårdt tryk på.

Efter fem mislykkede breakbolde fik han hul igennem på den sjette, og så vandt han resten af sættets partier.

I andet sæt var mønstret næsten det samme. Kopriva fik held til at vinde to partier, men Novak Djokovic behøvede ikke at anstrenge sig for at snuppe sætsejren.

Det har været interessant at se, om Novak Djokovic ville være påvirket af operationen, men serberen virkede ganske bevægelig og havde absolut heller ingen problemer med at vinde tredje sæt.