Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Overraskelse i Wimbledon: Medvedev tager hævn over Sinner

Medvedev når semifinalen i Wimbledon
Medvedev når semifinalen i WimbledonProfimedia
Han kæmpede, kæmpede - og faldt alligevel: Jannik Sinner gik overraskende glip af semifinalen ved græsklassikeren i Wimbledon. Den 22-årige verdensetter fra Sydtyrol nåede sine grænser i nederlaget på 7:6 (9:7), 4:6, 6:7 (4:7), 6:2, 3:6 i kvartfinaleduellen med russeren Daniil Medvedev - og er ude af kampen om sin anden Grand Slam-titel efter den fire timer lange kamp.

I januar havde Sinner, som til tider ikke så ud til at være ved fuld styrke, vundet duellen mellem de to modstandere i Australian Open-finalen. I alt var han endda gået på 5-0 mod Medvedev.

Læs alt om Sinner vs. Medvedev

Medvedev har blikket rettet mod den næste Grand Slam-finale

Denne gang var det dog Medvedev, der triumferede, efter at have oplevet sin største triumf til dato i US Open-finalen i 2021 og han er nu nået frem til finalerunden i Wimbledon, som han gjorde sidste år. Det er den niende Grand Slam-semifinale for moskovitten, og han sigter mod sin syvende finale.

Statistik: Sinner vs. Medvedev
Statistik: Sinner vs. MedvedevFlashscore/Profimedia

Medvedev, som nu skal møde den forsvarende mester Carlos Alcaraz fra Spanien eller amerikaneren Tommy Paul på fredag, holdt stand mod Sinner fra starten. Italieneren måtte søge behandling i begyndelsen af tredje sæt ved stillingen 1-2. Derefter gik Sinner efter hurtige point uden nogen rungende succes. Favoritten kom tilbage i fjerde sæt - men Medvedev fik den bedste afslutning.