Tennis Tracker: Alcaraz og Djokovic klar til rematch af 2023-finale

Alcaraz er to sejre fra at forsvare sin titel
Alcaraz er to sejre fra at forsvare sin titel Reuters, Flashscore
Wimbledon-semifinalerne for mænd er her, og "blot" Daniil Medvedev og Lorenzo Musetti står i vejen for en gentagelse af finalen i 2023 mellem Novak Djokovic og Carlos Alcaraz.

Kl. 20:52  - Vi er klar til en Wimbledon-finale-revanche mellem Novak Djokovic (37) og Carlos Alcaraz (21)! Den 24-dobbelte mester blev sat på en god prøve af en ivrigt kæmpende Lorenzo Musetti, men i sidste ende vandt han med 6-4, 7-6(2), 6-4 i det, der var særdeles underholdende 2 timer og 52 minutter.

KampstatistikEnetpulse

Kl. 20:03  - Novak Djokovic (37) har netop vundet et absolut medrivende sæt tennis med 7-6(2) og er nu foran med to sæt mod Lorenzo Musetti (22). Han er godt på vej mod finalen.

Kl. 18:20 - Den spanske superstjerne Carlos Alcaraz skulle lige i gang, men så var han ikke til at stoppe. Efter at have tabt første sæt mod Daniil Medvedev gjorde spanieren det onde mod sin russiske modstander. Alcaraz vandt de efterfølgende tre sæt med 6-3, 6-4, 6-4.

Statistikker fra kampen
Statistikker fra kampenFlasshcore

Kl. 16:00 - Vi har os en rigtig kamp på Centre Court, for første sæt er nemlig gået til Medvedev! Verdensranglistens nummer fem vandt det med 7-6 og var stort set den bedste spiller hele vejen igennem, mens Alcaraz derimod servede dårligt og lavede mange uprovokerede fejl.

Kl. 14:00 - Vi er en halv time fra den første semifinale, og fra et neutralt perspektiv kan vi kun håbe, at den er mere konkurrencedygtig end deres møde på samme tidspunkt i samme turnering sidste år, som Alcaraz vandt med lethed.

Der er en vis grund til at tro, at den bliver det, da Medvedev vandt deres sidste Grand Slam-møde tilbage i september og så godt ud i sin sejr over Sinner tidligere på ugen.

H2H
H2HEnetpulse

Kl. 10:45 - Efter nogle fantastiske semifinaler i kvindernes turnering torsdag skal de mandlige stjerner nu forsøge at gøre dem kunsten efter.

Dagen starter med at, at Carlos Alcaraz møder Daniil Medvedev. Senere på dagen skal Holger Runes baneand Novak Djokovic møde den italienske overraskelse Lorenzo Musetti.