Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Wozniacki spiller showturnering ved Wimbledon

Wozniacki spiller showturnering ved Wimbledon
Wozniacki spiller showturnering ved WimbledonProfimedia
Caroline Wozniacki spiller med i en showturnering ved Wimbledon. Det fremgår af turneringens hjemmeside. Wozniacki spiller med i kvindernes doubleturnering for inviterede spillere med 44-årige Cara Black, der i sin tid som professionel blandt andet vandt damedoublen ved Wimbledon tre gange.

Nyheden kommer dagen efter, at snart 33-årige Wozniacki torsdag meddelte, at hun vender tilbage til professionel tennis efter mere end tre og et halvt års fravær.

I første omgang har Wozniacki fået wildcards til singleturneringerne ved WTA 1000-turneringen i Montreal og US Open i august.

Kampene ved Wimbledon kommer dog næppe til at rykke alverden på formen forud for comebacket. Hun deltog også sidste år, og kampene var nærmest udelukkende karakter at show.

Med til løjerne er også tidligere topspillere som Martina Hingis og Kim Clijsters i damedouble, mens 66-årige Martina Navratilova stiller op i mixeddouble.

Showkampene afvikles 11.-16. juli, mens de professionelle allerede fra mandag åbner ballet.

Wozniacki annoncerede sit comeback i et stort interview med Vogue torsdag, og hun understregede, at det er et ambitiøst forsøg.

"Er jeg nervøs? Ikke rigtigt. Jeg vender tilbage til noget, jeg elsker. Ja, jeg kan være nervøs før en kamp. Jeg er okay med det. Jeg har det godt med det."

"Kan jeg vinde US Open? Det tror jeg. Kan jeg vinde Australian Open? Det tror jeg. Det er derfor, at jeg gør dette. Vi må bare se, hvad der sker", sagde den tidligere verdensetter.