Den forsvarende Wimbledon-vinder Marketa Vondrousova forventer mange overraskelser

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Den forsvarende Wimbledon-vinder Marketa Vondrousova forventer mange overraskelser

Vondrousova med sit trofæ sidste år
Vondrousova med sit trofæ sidste årReuters
Wimbledon-mesteren Marketa Vondrousova (25) forventer at være under pres, når hun forsvarer sin titel på All England Club, men hun siger, at hun gør sit bedste for at være forberedt.

Damesinglen i Wimbledon har haft syv forskellige mestre i de sidste syv udgaver af turneringen, og Marketa Vondrousova fortæller på et pressemøde, at hun forventer hårde kampe allerede fra første runde.

"Jeg føler, at man bare skal forberede sig på stress og pres. Nu holder folk mere øje med dig og forventer, at du spiller semifinaler eller finaler i hver eneste turnering. Jeg tror ikke, det er muligt," fortæller den sjetteseedede tjekke til søndag.

"Man må bare tage det kamp for kamp...Jeg tror slet ikke, at man kan føle sig stressfri, når man er (nummer seks) i verden."

Vondrousova møder Jessica Bouzas Maneiro i første runde på tirsdag.

"Jeg synes, at lodtrækningen er meget åben... helt sikkert. Jeg tror, vi kan forvente mange overraskelser ... man ved aldrig, hvad der kommer til at ske der," siger hun. "Jeg tror, vi kan forvente hårde kampe fra de første kampe."

Vondrousova, som trak sig fra Berlin Open tidligere på måneden på grund af en skade, sagde, at hun havde det fint efter et par træningssessioner i London.

"Jeg har det godt. Jeg kan ikke vente med at vende tilbage," fortæller hun.