Femteseedet amerikaner gør kort proces med landsmand ved Wimbledon

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Femteseedet amerikaner gør kort proces med landsmand ved Wimbledon

Pegula gjorde kort proces med Krueger
Pegula gjorde kort proces med KruegerReuters
Femteseedede Jessica Pegula uddelte klø til sin amerikanske landsmand Ashlyn Krueger med 6-2, 6-0 i Wimbledons første runde under en truende himmel tirsdag.

Pegula, der var kvartfinalist sidste år på All England Club, brød i kampens første parti, før hun bragte sig foran 4-0 på 10 minutter.

Krueger kom på pointtavlen og brugte sin 1,80 meter høje skikkelse  til stor effekt i sine kraftfulde server. Pegula så dog aldrig for alvor ud til at have problemer med sin 75. rangerede modstander og forseglede første sæt med et es.

Den unge Krueger blev brudt igen to gange hurtigt efter hinanden i andet sæt og lavede 29 uprovokerede fejl i kampen.

Pegula afsluttede Kruegers første optræden i hovedturneringen i Wimbledon med et es og vandt en 49-minutters sejr.

Vigtige statistikker for kampen
Vigtige statistikker for kampenFlashscore

"Jeg kender Ashlyn ret godt, og jeg ved, at hun har et meget stort anlagt spil, og jeg ved, at hun bare kan begynde at hamre igennem, når som helst, så mit mål var at få den størst mulige føring, så hvis det begyndte at ske, havde jeg noget at falde tilbage på," sagde Pegula efter kampen.

Hun vandt sin første titel på græs ved Berlin Open i sidste måned og klarede sig godt i Eastbourne, så hun nu har udsigt til at nå længere end til kvartfinalen ved en Grand Slam for første gang.

"Det har lært mig at få lidt selvtillid på græs og at vinde en titel på græs, måske at være lidt mere tålmodig og ikke blive så frustreret over nogle af de mærkelige opspring, der kan ske," tilføjede hun.

"Så jeg tror, det har hjulpet meget, og jeg prøver at bruge den selvtillid så meget som muligt i denne uge."