Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Jasmine Paolini er klar til Wimbledon-finale efter højdramatisk sejr over useedet kroat

Jasmine Paolini vinder voldsomt tæt duel mod Donna Vekic.
Jasmine Paolini vinder voldsomt tæt duel mod Donna Vekic.HENRY NICHOLLS/AFP
28-årige Jasmine Paolini er klar til Wimbledon-finalen efter en flot og intens kamp mod Donna Vekic.

Efter en lang, hård og meget lige kamp er italieneren Jasmine Paolini nu klar til Wimbledon-finalen. Det sker efter en sejr i tre sæt mod useedede kroat Donna Vekic.

Paolini tabte første sæt med 6-2, og Vekic lignede en, der var nærmest uslåelig. I andet sæt blev det mere tæt, og den 28-årige italiener endte med at bryde Vekic ved stillingen 4-5, og derfor vandt Paolini sættet. 

I tredje sæt kom Vekic godt fra start ved at bryde Paolini. Det var dog et udtryk for, at de to semifinalister kom til at bryde hinanden på skift. De lange opslidende dueller trak tænder ud på spillerne, hvor særligt Donna Vekic så ud til at lide. 

Ved stillingen 6-5 til Paolini skulle Vekic holde serv for at tvinge kampen ud et afgørende tiebreak. Med tårerne trillende ned ad kinderne inden partiet forsøgte Vekic med alt sin kraft at forlænge kampen, og hun lykkedes akkurat med det, hvor kroaten også afværgede to matchbolde til Paolini.

I tiebreaken fulgtes de to duellanter godt ad, og selvom det lignede, at Paolini havde mest overskud rent fysisk, så holdt Vekic snor i den lille italiener.

Til sidst havde Paolini spillet sig frem til en føring på 9-8 i tiebreaken, og derfor skulle Vekic igen holde serv. 

Det lykkedes dog ikke for Vekic, som slog bolden ud over sidelinjen efter endnu en tæt duel. Derfor er Jasmine Paolini klar til finalen.

De lidt under tre timers tennis er den længste kvindelige semifinale ved Wimbledon nogensinde.