Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Nedsabling i Wimbledon-exit preller af på Wozniacki

Caroline Wozniacki skal nok rejse sig efter nederlag.
Caroline Wozniacki skal nok rejse sig efter nederlag.CLIVE BRUNSKILL/GETTY IMAGES EUROPE/Getty Images via AFP
Caroline Wozniacki var oppe mod overmagten i Elena Rybakina og røg ud i tredje runde i grand slam-turneringen Wimbledon.

Kun et enkelt parti nåede Wozniacki at vinde, da Rybakina vandt så overbevisende som 6-0, 6-1 på 57 minutter.

Nederlaget er dog ikke noget, der ødelægger Wozniackis selvtillid efter danskerens comeback til tennissporten.

"Alle kan vinde en kamp. Alle kan tabe en kamp. Sådan er sport. Sådan er tennis. Bare en enkelt kamp siger ikke noget om mit generelle niveau. Hun spillede virkelig godt."

"Jeg har også slået spillere stort. Sådan er det en gang imellem, og så er det bare videre," siger Wozniacki på et pressemøde.

Hun roser Rybakina, der ikke gav Wozniacki et ben til jorden.

"Jeg ved ikke rigtig, hvad man skal gøre, når hun servede, som hun gjorde. Hun ramte linjerne mange gange og spillede virkelig godt."

"Selvfølgelig kunne jeg måske godt have spillet lidt bedre. Men jeg blev presset og begyndte at forcere, fordi hun spillede på det niveau. Der kom vindere fra højre og venstre," siger Wozniacki.

"Jeg hader at tabe, men jeg var ikke tæt på at vinde kampen," erkender hun.

Wozniacki afviste på pressemødet enhver spekulation om at stoppe karrieren. I stedet ser hun frem mod flere store mål i sensommeren.

Nu venter en periode med træning inden OL, og derefter planlægger Wozniacki at stille op til US Open, årets sidste grand slam-turnering.

"Vi tager hjem til Monaco, og så træner jeg der. Jeg tror, at jeg bliver der indtil OL. Det er det bedste for mig," siger Wozniacki.