Sensation i Wimbledon: Forsvarende mester ryger ud efter 1. runde

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Sensation i Wimbledon: Forsvarende mester ryger ud efter 1. runde

Marketa Vondrousova må trække sig tidligt.
Marketa Vondrousova må trække sig tidligt.Profimedia
Wimbledon-turneringen er kun lige begyndt - og den forsvarende mester er allerede ude: Marketa Vondrousova må pakke sine tasker efter et overraskende nederlag i første runde til Jessica Bouzas Maneiro fra Spanien. Det er første gang i 30 år, at en forsvarende mester hos kvinderne forlader Wimbledon så tidligt. Senest var det, da den tyske legende Steffi Graf blev besejret af Lori McNeil.

Den 25-årige tjekke, som for nylig ikke kunne deltage i den forberedende turnering i Bad Homburg på grund af en hofteskade, tabte 4-6, 2-6 og var dermed langt fra i stand til at gentage sin strålende præstation fra sidste år.

Kampstatistik
KampstatistikEnetpulse

Feltet af favoritter fortsætter derfor med at skrumpe. Hviderusseren Aryna Sabalenka havde allerede før åbningsrunden måttet melde afbud på grund af et skadet ledbånd i skulderen.

Elena Rybakina, vinder af titlen i 2022 og modstander i anden runde af Laura Siegemund, og Iga Swiatek er blandt favoritterne i London. Den polske spiller fejrede for nylig sin femte Grand Slam-sejr ved French Open. Og tidligere har Andy Murray trukket sig lige inden sin kamp i første runde.

Læs mere om det her:

Caroline Wozniacki og Clara Tauson indleder deres Wimbledon-turnering senere tirsdag. Det samme er tilfældet for den danske deltager på herresiden, Holger Rune. Det er dog med forbehold for, at kampene i London allerede har været afbrudt på grund af regn en gang.

Især Tausons kamp kan nemt gå hen at blive udskudt til onsdag.

Følg Runes kamp med kampstart kl. 16.40 (foreløbigt) her.

Følg vores Flashscore tennis tracker