Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Tennis tracker: Alcaraz og Paolini videre - Sinner i kvartfinalen

Opdateret
Jannik Sinner er i kvartfinalen efter sin sejr
Jannik Sinner er i kvartfinalen efter sin sejrAFP/Canva
Flere og flere spillere bliver sorteret fra ved Wimbledon, og vi nærmer os med hastige skridt den helt afgørende del af turneringen. Du kan få de allerseneste opdateringer fra Wimbledon lige her i Flashscores Tennis Tracker.

Kl. 21:58 - Tommy Paul (27) har leveret en strålende gang tennis på Court Number One, da han sendte Roberto Bautista-Agut (36) ud og nu er klar til ottendedelsfinalen. Amerikaneren vandt kampen 6-2, 7-6, 6-2 på lidt over to timer og er dermed klar til at spille en storkamp med Carlos Alcaraz (21).

Kl. 20:49  - Hjemmepublikummet er blevet skuffet, da Emma Raducanu (21) er blevet slået ud af kvalifikationsspilleren Lulu Sun (23) på trods af en trodsig præstation. Det er mere end to årtier siden, at en kvalifikationsspiller er nået frem til de sidste otte, og newzealænderen skriver historie med en sejr på 6-2, 5-7, 6-2.

Kl. 20:12  - Grigor Dimitrov (33) har desværre måttet trække sig fra sin ottendedelsfinale mod Daniil Medvedev (28) på grund af en skade ved scoren 5-3 til russeren i første sæt.

Kl. 19:41 - En kamp, der blev afbrudt af en række regnvejrsforsinkelser, er nu endelig afsluttet, da en emotionel Donna Vekic (28) slog Paula Badosa (26) med 6-2, 1-6, 6-4 og nu er blandt de sidste otte i Wimbledon for første gang i sin karriere.

Kl. 19:02  - Jannik Sinner (22) fik kamp til stregen af Ben Shelton (21), men verdensetteren er videre til kvartfinalen med en sejr på 6-2, 6-4, 7-6.

Kl. 17:40 - Trods en kortvarig forskrækkelse i tredje sæt, hvor spanieren gik helt ned, har den forsvarende vinder Carlos Alcaraz (21) vundet over Ugo Humbert (26) med 6-3, 6-4, 1-6, 7-5 og er dermed klar til næste runde.

Kl. 17:58 - Italienske Jasmine Paolini er videre til næste runde i Wimbledon. Amerikaneren Madison Keys måtte grædefærdig trække sig i slutningen af tredje sæt. De havde hver især vundet et enkelt sæt og alt var helt lige i tredje og afgørende sæt med stillingen 5-5. Her måtte amerikaneren dog trække sig, og derfor er Paolini videre. 

Kl. 15:01 - Carlos Alcaraz er kommet i gang med sin kamp mod klaverelskeren Ugo Humbert, som han har brudt tidligt i første sæt.

Læs mere om det opgør her:

Kl. 14:27 - Så er bolden endelig blevet givet op i Wimbledon, dog foreløbigt under tag. Jasmine Paolini - overraskelsen fra French Open - møder Madison Keys på Court Number One under de lukkede forhold.

Følg den kamp her!

Kl. 13:20 - Vejret er ikke med tennis-turneringerne for tiden. Således har regn udskudt afviklingen af dagens program i Wimbledon, allerede inden første kamp mellem Badosa og Vekic er skudt i gang.

Kl. 10:29 - Verdensetteren Jannik Sinner er klar til at møde amerikaneren Ben Shelton, der ligger nummer 14 på verdensranglisten, i ottendedelsfinalen i Wimbledon i dag.

Også Carlos Alcaraz og Grigor Dimitrov skal i aktion i løbet af søndagen.

Hos kvinderne skal Paula Badosa op mod kroaten Donna Vekic, mens der senere på dagen er flere spændende opgør. Blandt andet skal Emma Navarro spille mod Coco Gauff.