Tennis Tracker: Kamp om pladser til Wimbledon - Wozniacki trækker sig i Bad Homburg

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Tennis Tracker: Kamp om pladser til Wimbledon - Wozniacki trækker sig i Bad Homburg

Opdateret
Tennistracker: Eva Lys drømmer om sin første optræden i hovedturneringen ved Wimbledon.
Tennistracker: Eva Lys drømmer om sin første optræden i hovedturneringen ved Wimbledon.Profimedia
Vi nærmer os afslutningen af flere turneringer. I Bad Homburg er de nået til kvartfinalerne, og det samme gør sig gældende på Mallorca. Vi holder dig opdateret med de seneste nyheder i Flashscore tennis tracker!

Kl. 21:36 - Der er intet som en overraskelse til at afslutte dagen! Topseedede Ben Shelton (21) er blevet slået ud af verdens nummer 289 Paul Jubb (24) i kvartfinalen på Mallorca. Jubb vandt opgøret 6-3, 3-7, 7-6 og er dermed klar til semifinalen mod Sebastian Ofner (28).

I morgendagens anden semifinale på Mallorca møder Gael Monfils (37) Alejandro Tabilo (27).

Følg med på trackeren i morgen for at se disse resultater samt semifinalerne i Bad Homburg og Eastbourne!

Kl. 21:07 - Topseedede Taylor Fritz (26) måtte kæmpe sig frem til semifinalen i Eastbourne, hvor han slog Juncheng Shang (19) med 7-6, 7-6.

Fritz sikrede sig den sidste semifinaleplads med sejren og skal nu møde Aleksandar Vukic (28). Max Purcell (26) møder Bily Harris (29) i den anden semifinale i morgen.

Kl. 19:36 - Daria Kasatkina (27) vandt 6-2, 6-2 over britiske Emma Raducanu (21) og sikrede sig dermed en plads i semifinalen i Eastbourne, hvor hun får selskab af Madison Keys (29), som gik videre, efter at Karolina Muchova (27) trak sig fra deres kvartfinale.

Keys møder Leylah Fernandez (21) næste gang, mens Kasatkina møder Jasmine Paolini (28).

Kl. 18:50 - Caroline Wozniacki har måtte trække sig med en skade. Læs mere om det her.

Kl. 17:57 - Fjerdeseedede Beatriz Haddad Maia (28) er blevet slået ud i Bad Homburg, hvor hun tabte 3-6, 5-7 til Anna Blinkova (25) i anden runde.

I mellemtiden er Aleksandar Vukic (28) i semifinalen i Eastbourne efter en sejr på 6-3, 3-6, 7-6(5) over Yoshihito Nishioka (28).

Kl. 16:50 - I Eastbourne er hjemmebanefavoritten Katie Boulter (27) blevet slået 6-1, 7-6 af French Open-toeren Jasmine Paolini (28), som har nået sin første semifinale på græs.

Kl. 16:05 - I en kamp fra "alderdomshjemmet" har 37-årige Gael Monfils besejret 36-årige Roberto Bautista-Agut med 6-2, 4-6, 6-4 og er dermed videre til semifinalerne på Mallorca.

Højdepunkter
Flashscore

I Eastbourne er Max Purcell blandt de sidste fire efter at have slået Miomir Kecmanovic 6-3, 7-6.

Kl. 14:15  - Leylah Fernandez er klar til semifinalen i Eastbourne efter en silker sejr på 6-2, 6-1 over hjemmefavoritten Harriet Dart, mens Donna Vekic i Bad Homburg er blandt de sidste fire, efter at Katerina Siniakova trak sig fra deres indbyrdes kvartfinale.

Ved ATP-turneringen på Mallorca er fjerdeseedede Alejandro Tabilo den første mand, der booker sin plads i semifinalen, idet chileneren besejrede Jakub Mensik med 6-4, 6-4.

Højdepunkter
Flashscore

Kl. 10:35 - Der er masser af drønlækker tennis på denne torsdag, hvor der kommer til at være fokus på græsturneringerne rundt omkring i Europa.

Sebastian Ofner er i kvartfinalen i ved ATP 250-turneringen på Mallorca, hvor han torsdag eftermiddag møder amerikaneren Alex Michelsen.

I Bad Homburg mangler ottendedelsfinalen mellem Anna Blinkova og Beatriz Haddad Maia stadig at blive afgjort. Blinkova vandt første sæt 6-2 og er bagud 3-2 i andet sæt. 

Paula Badosa og Diana Shnaider åbner tennisdagen i Hessen.

Hvis man tager de danske briller på, så bliver det spændende at se, om Caroline Wozniacki kan fortsætte sin flotte form på græsset i Bad Homburg, hvor hun senere på torsdagen møder Emma Navarro.

Derudover er kvalifikationen til Wimbledon i fuld gang, hvor flere kæmper for at komme med til den prestigefulde turnering. Her har blandt andre den 22-årige tysker Eva Lys muligheden for at komme med i hovedturneringen for første gang, men det kræver, at hun slår Amanda Anisimova.