Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Tennis Tracker: Rybakina og Krejcikova semifinaleklar, Musetti besejrer Fritz

Opdateret
Rybakina er den store favorit på kvindesiden.
Rybakina er den store favorit på kvindesiden.Reuters, Flashscore
De sidste Wimbledon-kvartfinaler spilles onsdag, og i dem står Novak Djokovic og Elena Rybakina over for deres hidtil hårdeste test.

Kl. 19:56 - Unge Lorenzo Musetti spillede en flot kamp mod Fritz, med kun 39 uprovokerede fejl undervejs sammenlignede med Fritz' 55, men nu venter altså legendariske Novak Djokovic i semifinalen. Det vil utvivlsomt være en kæmpestor opgave for Musetti, men italieneren har før formået at tvinge serberen ud i fem sæt ved French Open.

Kl. 19:50 - Italienske Lorenzo Musetti er semifinaleklar! Den 21-årige italiener besejrer 26-årige amerikanske Taylor Fritz i en tæt duel, der endte med at tage tre og en halv time. I sidste ende er Musetti nu blandt de sidste fire efter en sejr med cifrene 3-6, 7-6, 6-2, 3-6, 6-1.

Kl. 16:56 - Den næste kampe er den sidste kvartfinale hos mændene mellem verdens nummer 12, Taylor Fritz (26), og verdens nummer 25, Lorenzo Musetti (22), som begge ønsker at nå en Grand Slam-semifinale for første gang. Fritz har vundet to af deres tre møder, herunder et i Wimbledon i 2022, men Musetti vandt deres seneste opgør.

Indbyrdes møder
Indbyrdes møderFlashscore

Kl. 15:48 - Og lige pludselig er kvindernes semifinaleprogram komplet, og de sidste to kvartfinaler slutter i næsten perfekt samklang.I den første af dem vandt verdensranglistens nummer fire, Elena Rybakina (25) - som er storfavorit til titlen - 6-3, 6-2 over Elina Svitolina (29) på bare en time, så hun fortsat er på rette spor i jagten på sin anden Wimbledon-titel.

Rybakina skal nu møde verdensranglistens nummer 32, Barbora Krejcikova (28), som slog den 13. seedede Jelena Ostapenko (27) 6-4, 7-6 og dermed nåede frem til de sidste fire i en slam-turnering for bare anden gang i sin karriere. Sidste gang hun gjorde det, i 2021, vandt hun French Open.

Kl. 12:12 - Der var lagt op til en stor og spændende kamp mellem australske Alex De Minaur og Novak Djokovic, men den serbiske tennislegende kan indløse en nem billet til semifinalen. De Minaur har nemlig været nødt til at trække sig fra kvartfinalen, og derfor er den 37-årige serber klar til semifinalen ved Wimbledon for gang nummer 13 i karrieren. 

Djokovic har vundet den prestigefyldte engelske grand slam hele syv gange, senest i 2022 mens det i 2023 blev til finalenederlag mod Carlos Alcaraz. I semifinalen møder Djokovic vinderen af eftermiddagens opgør mellem Lorenzo Musetti og Taylor Fritz.

Kl. 11:07 - Velkommen til Flashscores dækning af onsdagens Wimbledon-kvartfinaler!

Det er en dag, der har alt, med to af sportens største navne, der fortsætter deres bestræbelser på at føje endnu en Wimbledon-titel til deres samlinger, og resten af feltet, der ønsker at vinde, hvad der ville være helt oppe på siden af de største sejre i deres karriere.

Her er spillets rækkefølge:

Kl. 14:00 - Jelena Ostapenko vs Barbora Krejcikova

Kl. 14:30 - Elena Rybakina mod Elina Svitolina

Kl. 15:30 - Lorenzo Musetti vs Taylor Fritz

Kl. 16:00 - Alex De Minaur vs Novak Djokovic