Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Velspillende tjekke fuldfører flot comeback og når Wimbledon-finalen

Barbora Krejcikova fejrer sin sejr over Elena Rybakina torsdag.
Barbora Krejcikova fejrer sin sejr over Elena Rybakina torsdag.Reuters
Barbora Krejcikova leverede torsdag et fantastisk comeback for at nå sin første Wimbledon-finale og viste stædig modstandskraft over for en ubarmhjertig angrebslysten omgang tennis fra den tidligere mester Elena Rybakina og vandt i sidste ende med 3-6, 6-3, 6-4.

Kasakhstans Elena Rybakina havde truet med at løbe af med sejren i første sæt, hvor hun bragte sig foran 5-1 med sin fuldgyldige og højintensive tennis.

Men efter at have tabt det første sæt gravede French Open-mesteren fra 2021 sig ned og fik til sidst styr på puslespillet på den anden side af nettet, hvor hun brød i det sjette parti i andet sæt, før hun udlignede kampen.

Da momentum var skiftet til hendes fordel, overtog tjekken kontrollen i det afgørende parti og brød i det syvende parti, da Rybakina sendte et forsøg på et dropskud i nettet.

Hun skaffede sig tre matchbolde med et smash i nettet, før hun startede fejringen, da Rybakina sendte en baghåndsreturnering langt ud.

Krejcikova skal møde den syvendeseedede Jasmine Paolini i finalen, efter at italieneren vandt over Donna Vekic i en maratonkamp tidligere på Centre Court.