Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Thiago meldes ude i op til en måned: Liverpools midtbane presset inden derby mod Everton

Tilgængelighed er en udfordring for den dygtige spanier
Tilgængelighed er en udfordring for den dygtige spanierProfimedia
Skidt nyt for Jürgen Klopp og Liverpool inden mandagens Merseyside-derby. Thiago Alcantara rapporteres ude i en måneds tid med en skade i hoften.

Den skadesplagede spanier er endnu engang dømt ude med en længerevarende skade, der potentielt holder ham ude af Champions League kampene mod Real Madrid.

Liverpools midtbane har været så grueligt meget igennem. Ikke bare i denne sæson, men reelt set de senere år, med en aldrende samling spillere, og andre spillere der ikke helt holder niveau.

James Milner og Jordan Henderson er i deres karrieres efterår, Alex Oxlade-Chamberlain og Naby Keita har kontraktudløb til sommer, efter overordnede skuffende ophold hos Liverpool FC.

Fabinho, der for blot få år siden var en af, hvis ikke den bedste 6’er i verden, og helt ved siden af sig selv i denne sæson, og de yngre kræfter som eksempelvis unge Stefan Bajcetic er ikke nogen der kan tage det tunge pres på skuldrene i krisetider.

Derfor har der været meget bygget op om Thiago Alcantara. En fabelagtig midtbanespiller, med flair, visioner og en fremragende evne til at tage temperaturen på kampene. Alt sammen positivt for Liverpool, hvis ikke der bare var et yderligere prædikat der også er påklistret den 31-årige spanier – manglende tilgængelighed.

I sin tredje sæson hos Liverpool er det blot blevet til 63 kampe, for en spiller der ellers ville være et naturligt startvalg i alle kampe hvis det var en mulighed.

Nu står Thiago så igen på sidelinjen, og Liverpool Echo melder om en skadesperiode på tre til fire uger. Det skulle være i muskel i hofteregionen der driller spanieren.

Dermed misser Thiago mandagens Merseyside-derby mod Everton, men også begge opgør mod Real Madrid i Champions League er i fare.

Thiago har i denne sæson spillet 14 kampe for Liverpool, og har endnu ikke fået bolden i nettet.