Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Tidligere Bochum-træner skal redde Schalke fra Bundesligaens sidsteplads

Tidligere Bochum-træner Thomas Reis skal redde Schalke fra Bundesligaens sidsteplads
Tidligere Bochum-træner Thomas Reis skal redde Schalke fra Bundesligaens sidstepladsFlashscore
Schalke 04 har ansat Thomas Reis som deres nye træner efter at de for nyligt fyrede Frank Kramer i kølvandet på deres katastrofale sæson-start.

Schalke 04 har efterhånden opbygget en del erfaring med udskiftning af trænere for Reis bliver den 9. træner på blot tre år, der tiltræder i klubben fra Gelsenkirschen.

Reis får noget af en udfordring, hvis han skal styre Schalke tilbage på den rette kurs. "The Royal Blues" er på sidstepladsen i Bundesligaen, og har ikke vundet i de sidste elleve kampe. 

“På den korte bane handler det om, at få så mange points som muligt i fire kampe ind til VM-pausen", siger Schalke´s bestyrelsesmedlem Peter Knäbel. “Derefter vil det være helt afgørende at holdet og trænerteamet går ind til de sidste 19 kampe i sæsonen så godt forberedt som muligt. Og vi er sikker på, at Thomas Reis er den helt rigtige mand til jobbet." 

Efter at have spillet 128 Bundesliga-kampe som venstre back, er jobbet i Schalke 04 blot det andet som træner for Thomas Reis. Han overtog VfL Bochum i 2019 og styrede dem til oprykning til Bundesligaen i 2020. Han blev dog fyret hos Bochum efter at have tabt denne sæsons første seks kampe. På ironisk vis blev hans sidste kamp for Bochum, da de tabte 3-1 ude mod Bochum, hvilket markerede Schalke´s sidste sejr i Bundesligaen i denne sæson.