Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Tidligere Eintracht Frankfurt præsidents død efterforskes som muligt mord

Eintracht Frankfurts fans ærede deres tidligere Rolf Heller ved hans død
Eintracht Frankfurts fans ærede deres tidligere Rolf Heller ved hans dødProfimedia
Den offentlige anklager i Erfurt har bekræftet, at man efterforsker den tidligere Eintracht Frankfurt Præsident Rolf Heller's død som et muligt mord.

Eintracht Frankfurts tidligere præsident døde i oktober i en alder af 78 år. Nu viser det sig, at hans død kan udvikle sig til en straffesag. 

En talsmand for myndigheden bekræftede lørdag, at efterforskningen havde været i gang siden slutningen af ​​oktober. "Der er en indledende mistanke og mulighed for, at der er begået en forbrydelse", siger talsmanden

Efterforskningen påbegyndtes, efter at en pårørende meldte sig til politiet med mistanke om, at der kunne være tale om et strafbart forhold, sagde anklageren. Ligbrændingen, der var planlagt til slutningen af ​​oktober, blev derefter stoppet af efterforskerne og liget blev obduceret.

Efterforskningen af ​​manddrabet er rettet mod to personer. "Der er ingen akut mistanke. Det er derfor, ingen er varetægtsfængslet", lyder det fra myndighederne. Anklagemyndigheden kan kun udstede arrestordrer mod de mistænkte, hvis der var akut mistanke om en forbrydelse.